Zorana Pavić Foto: Krainčanić/Nova.rs

Pre nekoiko dana je pevačica Zorana Pavić imala nezgodu.

Naime, u medijima se pojavila vest da je pevačica automobilom oborila dete, koje je sa bratom prelazilo ulicu van pešačkog prelaza, a sada je ona to demantovala.

PROČITAJTE JOŠ:

Zorana je objasnila kako se sve to dogodilo.

„Dok sam se isparkiravala, dete se odjednom stvorilo ispred mojih kola. Uplašila sam se i odmah izašla iz automobila da vidim da li mu je potrebna pomoć. Zagrlila sam i poljubila dete koje je bilo sa rođenim bratom i pitala da li treba negde da ih prevezem. Rekao mi je da ga ništa ne boli i tu smo se rastali, svako je krenuo svojim putem. Moram da naglasim da sam se ja vozilom kretala možda 20, 30 na sat, a dete je bilo van pešačkog prelaza“, priča Zorana za Nova.rs i dodaje da je sutradan, kada se vratila sa puta, odmah otišla u policiju i tamo dala izjavu:

„Sve ovo što vama govorim izjavila sam i u policiji, što može da se proveri. Policiji je dostavljen i snimak na kojem se vidi kako dete istrčava ispred mog automobila, kao i trenutak kada ja izlazim iz kola, prilazim detetu, ljubim ga i pitam da li je dobro i da li hoće da idemo kod lekara. Najvažnije je da niko nije povređen, hvala dragom Bogu.“

BONUS VIDEO: Zorana Pavić o politici i ratu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar