Foto: E-Stock

Reditelj Miloš Avramović oprostio se od glumca Marka Živića koji je preminuo danas u 50. godini posle višednevne borbe s koronavirusom.

Reditelj se potresnim rečima pozdravio od glumca.

„Dobri moj Marko… Počivaj u miru prijatelju, a živiš sa nama kao najjači“, napisao je reditelj „Južnog vetra“ uz fotografiju Marka Živića.

Foto: Instagram/awramovsky

PROČITAJTE JOŠ

Glumac Marko Živić preminuo je danas u 50. godini u KBC Dragiša Mišović usled posledica zaraze koronavirusom, a pre 13 godina dobio je životnu bitku protiv zloćudnog tumora.

Podsetimo, Živić je 8. oktobra hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović zbog obostrane upale pluća, zbog čega je prvobitno bio priključen na kiseonik, da bi pre tri dana bio intubiran.

Glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama „Kad su cvetale tikve“, „Ne igraj na Engleze“, „Sviraj to ponovo Sem“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Delirijum tremens“, a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju „Marko Živić šou“ na TV Foks.

Bonus video: Pomen Tomi Zdravkoviću

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)