Foto: E-Stock/Časlav Vukojiči, Ivan Dinić/Nova S

Glumac Saša Joksimović ne može da veruje da je njegov kolega i prijatelj Marko Živić preminuo. On je se za Nova.rs kratko oglasio istakavši da su se čuli pre samo nekoliko dana.

„Ne želim da verujem da je otišao Živče, čuli smo se pre sedam dana, radili smo dosta, putovali zajedno, sada je on otišao… Ne mogu…“, rekao je Joksimović drhtavim glasom za Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Marko Živić preminuo je danas u 50. godini usled posledica zaraze koronavirusom.

Živić je 8. oktobra hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović zbog obostrane upale pluća, zbog čega je prvobitno bio priključen na kiseonik, da bi pre tri dana bio intubiran.

Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama „Kad su cvetale tikve“, „Ne igraj na Engleze“, „Sviraj to ponovo Sem“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Delirijum tremens“, a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju „Marko Živić šou“ na TV Foks.

Bonus video: Sećanje na Minju Subotu

#related-news_0

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)