Džejson Dejvid Frank Foto: Barry Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac i MMA borac Džejson Dejvid Frenk preminuo je u Teksasu.

Kako prenose strani mediji Džejson Dejvid Frenk koji je popularnost stekao ulogom u filmu „Moćni rendžeri“, izvršio je samoubistvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova supruga Temi ranije ove godine podnela je zahtev za razvod, posle 19 godina braka, u kojem je kao razlog navela to što joj je bio neveran.

„Molimo vas da ispoštujete privatnost njegove porodice i prijatelja tokom ovog užasnog vremena dok se svi pomirimo sa gubitkom tako divnog ljudskog bića. On je veoma voleo svoju porodicu, prijatelje i fanove. Svima će zaista nedostajati“, rekla je njegova predstavnica za javnost.

Pre nekoliko godina izbačen je sa premijere filma „Moćni rendžeri“.

„Ja sam lik iz filma koji je želeo da snimi reakciju publike kada se Ejmi i ja pojavimo na čas. Čim su se naši likovi pojavili na platnu, došli su momci iz obezbeđenja i izveli me napolje“, rekao je Frenk medijima i dodao – ‘Nisam video kraj filma! Svađao sam se s obezbeđenjem koje je tražilo da im predam telefon i rekao sam im ‘ne može'“.

****
KAKO POTRAŽITI POMOĆ

Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva

Telefon: 011/7777000

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Crnogorska 2/16, Savski Venac, Beograd

Telefon: 064 2288885

Email: [email protected]

Centar Srce

Telefon: 0800-300-303

Email: [email protected].

Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Višegradska 26, Beograd

Centrala 011/3636400

Institut za mentalno zdravlje

Palmotićeva 37, Beograd; telefon: 011/3307 500

Paunova 2; telefon: 011/2666 166, 011/2664 555

BONUS VIDEO: Sahrana kraljice Elizabete II: Porodica stiže u Vestminstersku opatiju