Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Samoubistvo muškarca sinoć u beogradskoj opštini Palilula, kao i jedne žene na Starom gradu, samo su produžili niz crne serije suicida u Srbiji u prethodnik nekoliko dana.

Muškarac T. Z. iz Borče izvršio je samoubistvo pucavši sebi u glavu.

Njega su hitne službe zatekle u stolici, a leš muškarca pronađen je ukočen i sa razvijenim mrtvačkim mrljama.

Ubistvo žene u Žarkovu
Foto: E-Stock

Telo ženske osobe pronađeno je sinoć u stanu u opštini Stari grad.

Naime, njeno telo pronađeno je obešeno u kupatilu stana u kom je živela, a pretpostavlja se da se R. S. obesila u toku dana jer je juče bila živa, a kao dokaz tome je to što se čula sa nekim od rodbine.

Pročitajte još:

U Ulici lotosa u Borči, tokom prepodnevnih sati, iz kanala je izvučen leš muškarca, prema prvim procenama, starosti između 40 i 50 godina.

Kako saznajemo, leš nije bio u stanju raspadanja, ali je bila izrazita ukočenost.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

VIDEO: Teška nesreća u Nišu: Voz udario dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar