Milan Radulović Laća Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo 20. decembra.

Laća je imao samo 36 godina, a preminuo je u Izraelu, državi u kojoj je proveo poslednjih nekoliko nedelja.

PROČITAJTE JOŠ

Tekstopisac je pronađen na ulici u Tel Avivu u utorak, a vest o njegovoj preranoj smrti pogodila je njegove kolege, prijatelje i poznanike.

Kako izvor za Nova.rs otkriva, Laća je u Izrael otišao kako bi konačno napisao knjigu u kojoj je nameravao da otkrije sve tajne estrade, pa i detalje o pevačima koji su njegovoj pokojnoj majci, čuvenom tekstopiscu Marine Tucaković, dugovali novac.

„Laća je nameravao da napiše ovu knjigu još od Marinine smrti, ali nije uspevao da nađe vremena. Kada je odlučio da ode u Izrael, jedan od razloga bio je i to – da konačno sedne i na jedno mesto stavi sve čemu je godinama svedočio“, priča naš izvor i dodaje:

Milan Radulović Laća Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Ne samo o novcu koji su dugovali Marini, već i o porocima pojedinih pevača. Imao je nameru da sve otkrije, a Izrael mu je delovao kao najbolje mesto gde bi mogao da se skoncentriše i konačno završi taj posao“, kaže izvor.

Podsetimo, ranije je otkriveno o čemu će sve Laća pisati u ovoj knjizi.

„Laća je shvatio da treba da stavi na papir kako je njegova majka Marina radila, na koji način je stvarala velike hitove, koga je odbila za saradnju, sa kim joj je bilo lako, a sa kim teško da sarađuje. Rešio da je napiše knjigu koja neće biti posvećena Marini, već pevačima sa kojima je radila. Šta su zahtevali od nje, ko ima poroke, ko je dolazio sa problemima i šta je on sve slušao. Pisaće o tome ko je dugovao novac, ko nikada nije vratio njegovoj mami pare čak ni kada je bila bolesna i kada joj je novac trebao za lečenje… Mnoge maske će da padnu. Verujem da estradi uopšte neće biti svejedno, ali neće moći da ga tuže, jer o svima o kojima bude pisao i iznosio šokantne detalje Laća će dati nadimak i opisati ga da svako može da shvati o kome se radi“, rekao je u novembru izvor blizak Laći, a preneo Star.

Milan Radulović Laća Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Preminuli tekstopisac je ranije govorio i o svom odnosu prema Beogradu poslednjih godina. Naime, glavni grad ga je asocirao na mnogo toga lošeg, o čemu je pričao pre nešto više od dve godine, pre nego što mu je umrla majka.

„Ne nedostaje mi Beograd, nedostaju mi roditelji, određeni prijatelji i uvek kad se vratim u Beograd ne prija mi, ne legne mi dobro. Traumatično je, dosta se toga desilo. To je kuća gde mi je umro brat, to je kuća gde mi se majka razbolela, tu je i moj stan koji je i hladan, gde je stara instalacija, ne vraća mi se tu. Ti neki ljudi, svako je otišao na svoju stranu, što je meni potpuno okej. Neki su postali kao ljuti što me nema, što se ne javljam, ja svima kažem da dođu u Makedoniju, ali su svi lenji. Imam taj stav, da ne moram da se čujem s nekim deset godina, ako je meni drag, i neko koga volim, kad me pozove na telefon ostaće ista emocija“, rekao je ranije Laća za Nova.rs.

Podsetimo, telo Milana Laće Radulovića u nedelju će biti prevezeno u Beograd, a on će biti sahranjen u porodičnoj grobnici, u kojoj već počivaju njegova majka Marina Tucaković i brat Miloš Radulović, koji je preminuo pre 14 godina.

BONUS VIDEO: Milan Laća Radulović In memoriam

Komentari

Svi komentari (0)