Branka Sovrlić Foto:Privatna arhiva

Pevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a upravo zbog te titule u javnosti svojevremeno je zažalila jer se našla na meti pljačkaša.

Pročitajte još:

Ona ističe da je sve što poseduju njen suprug i ona stečeno radom, ili nasleđeno od strane članova njene i njegove porodice

„Moj Paja je iz jedne od najuglednijih porodica u Sarajevu, otac mu je bio doktor nauka, proputovao čitav svet, izdavao knjige. Paja je izrod, svi u porodici su mu doktori osim njega, on je elektroinženjer“,objasnila je pevačica.

Pisanje medija o tome koliko ona novca ima ponekad ume da joj zasmeta upravo zbog dalje zloubotrebe tih informacija, zbog čega je svojevremeno bila žrtva pljačkaškog napada.

„Obili su mi stan u Beogradu, napali me i udarili me pištoljem u glavu baš dobro“, rekla je Branka, koja nije bila usamljen slučaj tih godina.

„To se dešavalo i mojim kolegama pevačima ali i običnom narodu. Recimo mojoj komšinici koja je penzionerka. Prosto je bio period kada je bilo puno lopova“, ispričala je Branka, ne želeći previše da se vraća na taj ružan period života.

„Zahvaljujući policiji lopovi su nađeni i odslužili su zatvorsku kaznu“, rekla je pevačica za ”Grand”.

BONUS VIDEO: Intervju Mileta Kitića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)