Foto: Ivan Dinić/Nova S

Andrija Milošević oprostio od kolege Marka Živića, koji je preminuo danas u 50. godini usled posledica zaraze koronavirusom. Milošević, koji je sa Živićem bio blizak, na Instagramu je izrazio neizmernu tugu zbog gubitka kolege i prijatelja.

„Večeras ću igrati ovu komediju za tebe, moj druže. I apluza deo podelićeš sa Nešom, kao što smo nekad delili ruže“, napisao je Andrija Milošević na Instagram storiju objavivši Živićevu fotografiju.

Foto: Instagram/andrijamilisevic_official

PROČITAJTE JOŠ

Glumac Marko Živić preminuo je danas u 50. godini u KBC Dragiša Mišović usled posledica zaraze koronavirusom, a pre 13 godina dobio je životnu bitku protiv zloćudnog tumora.

Svojevremeno se borio i sa zloćudnim tumorom. Živić je 2008. godine imao tešku operaciju karcinoma pankreasa i želuca.

Podsetimo, Živić je 8. oktobra hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović zbog obostrane upale pluća, zbog čega je prvobitno bio priključen na kiseonik, da bi pre tri dana bio intubiran.

Glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama „Kad su cvetale tikve“, „Ne igraj na Engleze“, „Sviraj to ponovo Sem“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Delirijum tremens“, a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju „Marko Živić šou“ na TV Foks.

Bonus video : Ivana Vuković Sonja Kljun će vas nervirati, ali ćete je voleti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)