Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica je svojevremeno pričala o smrti svoje majke i teškom detinjstvu.

Roditelji pevačice Goce Lazarević živeli su i radili u inostranstvu, dok su za to vreme ona i njen brat živeli u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Lazarevićeva je jednom prilikom govorila o tome kako je izgledao njen život u tom periodu:

„Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana“, rekla je pevačica.

Istakla je da je veoma skromno živela u detinjstvu, a otkrila je detalje koji su joj ostali urezani u sećanju:

„Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo“.

Goca je već kao devojčica ostala bez majke koja je nastrardala u saobraćajnoj nesreći.

„Znam da je ona otišla, ipak smo mi bili mali. Ja znam da je ona otišla, a ja sam uvek imala iste snove. Decenijama sam sanjala da se ona vraća, ali njen nedostatak u odrastanju, toplini, ljubavi u svemu“, govori Goca za emisiju „Glamur“.

Nakon smrti majke, njen otac je u porodicu dovodio druge žene, a neke od njih se prema njoj i bratu nisu ponašale kako bi trebalo neko da se ophodi prema deci:

„Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd“.

Kao petnaestogodišnja devojčica je došla u Beograd i to kod rodbine svoje maćehe. Kako je Goca i ispričala, u toj porodicu se nije osećala prihvaćeno, a često je trpela i batine od strane sina jedinca porodice koja ju je primila.

„Nije voleo što sam ja tu. Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a jednom kada me je ozbiljno udario sam mu vratila. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla“, iskreno je rekla Lazarevićeva.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)