Tanja Bošković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Glumica priznala šta joj pomaže u očuvanja duhovnog zdravlja.

Tanja Bošković je godinama zvanično u penziji, ali još uvek ne želi da odustane od svog životnog poziva, pa je tako u jednom mesecu odigrala 21 predstavu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne mogu da kažem: ‘Ja ne mogu’. Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem da ne mogu, zastidim se i posmislim da je možda nekome baš tog dana potrebno ‘to nešto’. To je preterano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce“, rekla je Tanja, pa priznala šta radi da se ne bi odala narkoticima ili drugim porocima.

„Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je se popeti u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno“, ističe glumica, prenosi Blic.

Tanja Bošković Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Tanja je nedavno otkrila još detalja iz svakodnevnice.

„Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu“, kazala je tad u emisiji „Agape“.

BONUS VIDEO: Tanja Bošković za Nova.rs: Nedostaje mi bife Ateljea 212

Komentari

Svi komentari (0)