Dan nakon sahrane Merimina ćerka objavila status: Jedino ti nisam rekla…

Sudbine 24. nov. 202119:46
Podeli:
Jelena Njegomir Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nekoliko sati nakon što su juče sahranili pevačicu Merimu Njegomir, njena ćerka Jelena oglasila se emotivnom porukom.

Pročitajte još:

Jelena je obajvila zajedničku fotografiju sa pokojnom majkom i kroz status izrazila trenutnu bol.

„Za neke si vrhunski umetnik sjajne pojave i božanskog glasa, za neke si čuvar tradicionalne narodne muzike, za neke si svetski pevač na preko dvadeset jezika. Nekima si prijatelj, nekima profesionalac i kolega…a nekima si promenila ili život spasila. A meni si ga dala.

Za mene si moja majka jedna jedina… najbolja na svetu. Moj uzor, moj idol, moj životni saputnik, podrška na svakoj raskrsnici, moj migavac i putokaz. Želim još vremena sa tobom, još jutarnjih kafa, pasulja i sarmi, još kiflica i još recepata. Želim još tvojih saveta.

Želim još Božića, Uskrsa, slavlja i rođendana. Želim još tvog radosnog vetra kojim kažeš „samo napred“, još tvoje udobne stene u koju si urezala „ne brini ništa imaš ti majku“, još puno toplih zagrljaja, još tvojih osmeha i vanserijskog humora. Znam da je tvoja snaga vanzemaljska. a naša ljubav večni plamen ali mi ipak nedostaje tvoja ruka u mojoj.

Jedinu utehu pronalazim u tome što znam da sam ti mnogo puta rekla koliko te volim i koliko mi značiš. Jedino ti nisam rekla da je tvoja dobrota bezgraničma, ti si bila anđeo koji je hodao po zemlji. Ti to ionako ne bi poverovala. Jer kao svaki andjeo bila si nesvesna svoje veličine. Volela bih kada bih mogla da dostignem makar delić onoga što ti jesi, ali to se ne postaje, to se rodi. Mada znam i da si ponosna na mene ovakvu kakva jesam.


Svaki moj hrabri potez bio je lak jer si ti bila moja zastitna mreža. Sada to više nemam, ali nosim te u srcu kao i pre i ne puštam.
Nosim u srcu sve naše trenutke. To mi niko ne može oduzeti. Za jednog anđela sve što napišem je malo.

Znam da me još uvek čuvaš i da ću od tebe rukom bezuslovne ljubavi biti zauvek vođena. Volim te beskrajno“, napisala je Jelena.

BONUS VIDEO: Ćerka Merime Njegomir ispred kapele na Novom groblju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar