Aki kod Kesića: Pogledajte jedan od poslednjih intervjua pevača „Parnog Valjka“

Sudbine 23. jan. 202210:53
Podeli:

Frontmen benda "Parni valjak", Aki Rahimovski juče nas je iznenada i prerano napustio u 67. godini života. Važio je za jednog od najboljih vokala sa prostora bivše Jugoslavije, ali bez obzira na svoju popularnost nije voleo da se previše medijski eksponira.

Pročitajte još:

U poslednjih deceniji svog života nije dao mnogo intervjua, ali jedan od tih malobrojnih dao je za emisiju „24 minuta“, voditelju Zoranu Kesiću.

Aki je pred koncert koji je sa grupom Parni valjak održao 2017. godine u Beogradu na Tašmajdanu, gostovao kod Kesića.

Rahimovski je na samom početku intervju odgovarao na Kesićeva šaljiva pitanja, da bi kasnije pričao o grupi Parni valjak i koncertima koje su tad održali širom bivše Jugoslavije.

Aki se tokom gostovanja kod Kesića i prisetio kratke saradnje koju je grupa Parni valjdak davnih dana imala sa možda i najitrigantijom figurom jugoslovenskog rokenrola.

"Džoni je posebna osoba i meni je drago u biti da na kraju nije završio u Parnom valjku, jer verovatno ne bi dao svoj opus koji je kroz sve ove godine napravio. Dva jaka autora, bili smo previše mladi u jednom bendu, znate kako su Bitlsi na kraju završili. Tamo su bili Lenon i Makartni, a ovde bi bili Husi i Džoni", rekao je on.

"Imali smo tu čast da pre nekoliko godina gostuje kod nas, čime je i naša emisija postala mala riznica sećanja na legendarnog Akija Rahimovskog", piše u opisu ispod objave na zvaničnoj stanici emisije na Fejsbuku.

Jedan od poslednjih Akijevih intervjua pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Neverne bebe: Zašto je odbio da proda autorska prava

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar