„Novac nije bitan…“: Kako je Aki Rahimovski govorio o životu

Sudbine 22. jan. 202218:01
Podeli:
Aki Rahimovski Foto: E-Stock_mirko_rodic

Vest da je Aki Rahimovski, pevač kultnog benda "Parni valjak" iznenada preminuo, potresla je ceo region. Njegove reči o tome šta bi trebalo da budu životni prioriteti dele se na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Rahimovski je kao pevač „Parnog valjka“ ostavio večni trag na muzičkoj sceni ovih prostora. On je pre dve godine dobio ćerkicu sa Slovenkom Barbarom Vesel. a porodica je poslednjih godina živela u Sloveniji.

Svoj privatni život godinama je držao dalje od očiju javnosti i uvek je jasno govorio da smatra da to tako treba i da ostane.

"Privatni život treba ostati privatan... Novac nije bitan. Najvažnija je porodica. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svetu. Nisu to novci, to je porodica", rekao je jednom prilikom.

Aki Rahimovski Foto: E-Stock_twomonthsoff

Rahimovski se dva puta ženio, a iz prvog braka ima sina Kristijana, takođe poznatog muzičara. Drugi brak, s tajanstvenom Ingrid, trajao je četrdeset godina te su zajedno dobili ćerku Dinu.

Podsetimo, vest o smrti objavljena na službenim stranicama "Parnog valjka".

„Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvek zaspao Aki Rahimovski“, piše u objavi.

BONUS VIDEO: Sahrana Marine Tucaković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar