Šta su Karleuša i Ceca htele da poruče stajlingom na sudu

Showbiz 12. mar. 202112:20 > 13:45
Podeli:
Foto:E-Stock/Dušan Milenković/Instagram/karleusastar

Dok su novinske ekipe danas u Prvom osnovnom sudu čekali Stefana Đurića Rastu, iznenadila ih je ni manje ni više nego Ceca, a boga mi i oni nju.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je prisutne medije iznenađeno upitala otkud oni tu, pa se na odgovor novinara da čekaju Rastu nasmejala i našalila.

„Znači, Rastica je tu. Pa, fino mesto za okupljanje“, rekla je Ceca.

Nju je u čekaonici sudnice čekala Jelena Karleuša, s kojom se Ceca često sreće u sudu, a ko je koga za šta tužio, ruku na srce, teško je i „pohvatati“.

Ipak, svako Cecino i Karleušino pojavljivanje na sudu posebno je zanimljivo zbog njihovih stajlinga, kojima često žele i nešto da poruče.

Svetlana Ceca Ražnatović Foto:E-Stock/Dušan Milenković

Naime, Ceca se danas na sudu pojavila u belom, a Karleuša, kao totalna suprotnost – u crnom, što se vidi iz njenog selfija koji je objavila na Instagram storiju.

Foto:Instagram/karleusatar

S obzirom na to da i dalje nije poznato po čijoj se tužbi danas sastaju „večite rivalke“, ako bismo tumačili njihove stajlinge, mogli bismo da zaključimo da je ovog puta tužena JK, koja je simbolično obukla crno, želevši da pošalje ironičnu poruku – kriva sam, dok bi Ceca u belom mogla da predstavlja oštećenu stranu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar