Sin Marine Tucaković ratuje na Tviteru: Ceci je mesto u Hagu

Showbiz 03. nov. 202017:0810 komentara
Podeli:
Foto: Arhiva/Bojana Janjić

Sin Marine Tucaković, inače tekstopisac, Milan Laća Raduović, na Tviteru je napisao status u kome je direktno imenovao pevačicu Cecu Ražnatović u negativnom kontekstu. Ovo je izazvalo burne reakcije s obzirom na to što je Ceca dugogodišnja prijateljica i poslovna saradnica njegove majke. I ne samo to, Laća je autor pesama Cecine ćerke Anastasije.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Radulović je u okviru javne prepiske s jednim korisnikom Tvitera napisao da je Dinu Merlinu i Ceci Ražnatović mesto u Hagu, karakterišući ih kao ratne huškače.

Na status Tviter korisnika u kome je napisao da je Dino Merlin jedini pevač iz 80-ih koji je i dalje relevantan i zanimljiv mlađoj populaciji zato što se konstantno modernizuje, a ne gubi svoj pečat.

„Tako je to kad sam stvaraš svoju muziku i ne zavisiš od drugih, ne moraš da čekaš Marinu i Milija da odrade pola posla“, dodao je on, na šta se Radulović nadovezao:

„I snimaš pesme koje nigde niko ne svira.“

U razgovor se uključio i treći korisnik Tvitera, koji se obratio Laći:

„Ti kao tekstopisac kad pričas o Merlinu treba da ustaneš i mirno da stojiš, a ne da se kompleksiraš“, da bi se Laća nadovezao pomenuvši pesmu Dina Merlina.

„Mirno kao vojnik sreće!“

„Ne baš kao vojnik. nisi na ratištu“, napisao mu je tviteraš, na šta je Laća odgovorio:

„Dino je. Ja sam više između, odozdo gledam sve te ratne huškače koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji, u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca, itd.

Začuđen Laćinim postupkom, jedan od učesnika prepiske se začuđen zapitao da li je to sin Marine Tucaković upravo isprozivao Cecu i dobio je pozitivan odgovor od njega.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar