Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kandidatkinja Vanja Knežević diskavlifikovana je iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" jer je na svom Instagaramu ripostovala tuđe neumesne komentare i uvrede na račun Jelene Karleuše, koja je član žirija u pomenutoj emisiji. No, pomenuta devojka je oko diskvalifikacije podigla pravu "prašinu", tvrdeći da je iz takmičenja izbačena upravo na Jelenin zahtev.

Pročitajte još:

Karleuša je na svom Instagram nalogu objavila poduži status u kojem je objasnila kakva su pravila produkcije muzičkog takmičenja u gde ona već nekoliko sezona profesionalno obavlja svoj posao.

„Zvezde Granda imaju jasan stav po pitanju ružnog i uvredljivog ponašanja bilo kog od kandidata. Svako ko na bilo koji način uvredi produkciju ili članove žirija biće momentalno diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Takmičari koji su punoletni pristaju na komentar i kritiku članova žirija“, napisala je jasno Jelena i dodala:

„Svako ko ima problem da podnese kritiku na svoj račun ne treba da se takmiči u ovom takmičenju. U slučaju punoletne kandidatkinje koja je opsovala članove žirija u poslednjoj emisiji, a zatim plakanjem pokazala da nije dovoljno stabilna da stoji pred kamerama i žirijem, napominjem da je ista na svojim društvenim mrežama nastavila sa objavljivanjem najprimitivnijih uvreda, zbog kojih je momentalno diskvalifikovana“.

Foto: Instagram/karleusastar

„Smešna i pomalo tužna činjenica je ta da je pomenuta takmičarka na svojim društvenim mrežama vređala upravo člana žirija koji je glasao za nju i koji joj je u tom momentu omogućio dalji prolaz“.

„Neka njena diskvalifikacija bude primer kako će se produkcija ophoditi prema svakom takmičaru koji se bude neprimereno ponašao. Psihičke frustracije, prostakluk, privatne i ostale probleme, žiri nije dužan da zna i toleriše“, završava Karleuša.

Naime, devojka je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu objavila komentare koje je očigledno napisao neko ko je njena podrša, a ko nije mogao da podnese kritike koje je Jelena u emisiji iznela na račun takmičarke,što je i njen zadatak kao član žirija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (1)