Život Britni Spirs obavijen skandalima i intrigama

Showbiz 24. jun. 202113:36
Podeli:
Foto:EPA/PAUL BUCK

Britni Spris je na mužičkoj sceni već dve decenije, a tokom čitave karijere su je pratili brojni skandali i lomovi. Mnogo godina unazad vodi bitku protiv svoga oca na sudu u cilju da se osamostali i ukine starateljstvo koje on ima nad njom. Popularna pevačica se tim povodom juče obratila sudu u Los Anđelesu. Britni Spirs tvrdi da joj je otac oduzeo kontrolu nad životom, te je konačno progovorila o teroru kroz koji je prošla tokom proteklih 13 godina. Ona je istakla da je veoma nesrećna, u depresiji i da samo želi priliku da se njen život promeni i da samostalno vodi računa o njemu.

Dok je svedočila istakla je najbolnije trenutke, situacije u kojima nije imala pravo glasa. Otkrila je da njen tim, na čelu sa njenim ocem, nije želeo da zatrudni sa drugim detetom. Istakla je kako su joj ugradili spiralu da ne bi mogla da zatrudni.

PROČITAJ JOŠ

„Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli“, rekla je pop zvezda.

Dok je Britni svedočila fanovi su je podržali protestujući ispred suda u kojem se odvijalo saslušanje. Vest o njenom saslušanju izazvala je veliku pažnju javnosti. Fanovi su svojevremeno i pokrenuli akciju pod nazivom „Oslobodite Britni”, smatrajući da je ona ugrožena i da se nalazi u opasnosti, te da su joj već dugi niz godina uskraćena osnovna ljudska prava.

Poznato je da njen otac, Džejmi Spirs, kontroliše finansije svoje ćerke od 2008. godine nakon nervnog sloma koji je pevačica doživela pred kamerama tabloida. Tada je prvo obrijala glavu, a četiri dana kasnije kišobranom nasrnula na paparaco automobil. Od tada odlukom suda i stručnjaka, starateljstvo nad njom u potpuniosti dobija njen otac Džejmi za koga mnogi kasnije smatraju da je tokom čitavih ovih godina ozbiljno ugnjetava, ugrožava i iskorišćava kontrolu nad njom i njenim finansijama. Pevačica je to sada i potvrdila.

Krah i nervni slom u životu Britni Spirs 

Skandalozan život Britni Spirs počinje kada ona dostiže vrhunac svoje slave.

Šokantan potez gde se pevačica ljubi sa Madonom na dodeli MTV nagrade 2003. godine uzburkao je čitavu javnost, bila je u žiži medijske pažnje. Neki su komentarisali kako njen život kreće nizbrdo baš od tog perioda. 2004. godine se u Las Vegasu udaje za svog druga Džejsona Alena Alekzendera i brak traje čitavih 55 sati nakon čega su ga poništili.

Kasnije te iste godine, Britni se udaje za plesača Kevina Federlaja nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. U braku dobijaju dva sina – Šona i Džejdena, ali haotični period braka počinje 2007.godine kada se par i rastao.

PROČITAJTE JOŠ

Tada Britni podleže porocima, u javnosti je sve češće slikana u alkoholisanom stanju, govorilo se kako je nemarna i loša majka. Provod, droga i alkohol su je doveli do gubitka starateljstva nad decom 2007.godine, što je dovelo do toga da pevačica izgubi potpunu kontrolu nad svojim životom.

Potez koji svi smatraju krahom u njenom životu je upravo skandal kad je usred javnosti obrijala glavu. Naime, kako strani mediji tvrde pevačica se nenajavljeno pojavila pred kućom svog bivšeg supruga Kevina Federlajna i htela je da vidi svoje sinove Šona i Džejdena. Nakon što joj Kevin to nije dopustio, uputila se do najbližeg frizerskog salona i zamolila frizerku da joj pred više od 70 okupljenih paparaca obrije glavu. Kada je vlasnica frizerskog salona to odbila, Britni je uzela mašinicu i sama obrijala glavu. Te iste godine je smeštena na rehabilitaciju i na bolničko lečenje.

Nakon nekoliko godina se vratila na scenu i nastavila sa svojom karijerom .

Međutim, pitanje strarateljstva je i dalje prisutno i nikako da se reši. Pevačica je svojevremeo izjavila kako je pritisak neizdrživ i kako joj je dosta kontrole.

Britni Spirs ima samo 30% starateljstva nad svojom decom. Ne pita se gde ide novac koji sama zarađuje, ne sme da donosi odluke o tome koje će osnovne namirnice za život da kupi. Nema prava da ima kontrolu nad svojim finansijam, životom i karijerom. Bez kontrole oca, ne sme da daje intervjue. Zabranjeno joj je da vozi automobil ili da se uda. Ista Britni koju pamtimo još iz detinjstva kao zvezdu decenije – nema kontrolu nad bilo čime u svom životu, niti da o starateljstvu govori u javnosti. Ona, dakle, ima 39. godina i nema većinu normalnih ljudskih prava u 21. veku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar