Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER; Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Rada Manojlović zgrožena je vešću o pop zvezdi Britni Spirs, koja je juče konačno, po prvi put u životu, progovorila o starateljstvu koje nad njom ima njen otac, navodeći da "želi svoj život nazad".

Rada je ispratila vesti o kojima danas priča ceo svet, te je na Tviteru pružila podršku svojoj koleginici iz Holivuda.

„Da se naježiš… Malo je reći da je stravično šta su joj uradili… Nadam se da ima pravde, da će se neko urazumiti i konačno osloboditi ovu predivnu i napaćenu dušu“, napisala je Rada na Tviteru.

U odgovorima se složila sa jednim korisnikom ove društvene mreže da Britni Spirs proživljala horor.

„Ovo je da ne poveruješ da može da se dešava i da su se svi toliko urotili da joj oduzmu osnovna ljudska prava, a pritom sve vreme ide na turneje i radi. Znači „nesposobna“ da živi i donosi odluke, a sposobna da zarađuje i da joj to uzimaju“, napisala je pevačica.

Pop zvezda je razgovarala sa sudijom Brendom Peni o problemu starateljstva, zbog kojeg nije mogla da kontroliše svoj novac još od 2008. godine. Ovo je prvo suđenje koje je bilo otvoreno za javnost u postupku koji Britni vodi već 13 godina protiv svog oca.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je učestvovala na daljinu, a saslušanje je sama tražila, kako bi mogla da objasni svoju stranu priče.

„Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Jako sam ljuta, to nije normalno i u depresiji sam“, ljutito je kazala Britni sudiji.

„Poslednji put kada sam razgovarala sa vama.. osetila sam se mrtvom. Ovo vam ponavljam jer morate da razumete da ne lažem. Možda sada shvatite dubinu i stepen mojih oštećenja. Ja zaslužujem promene“, poručila je Britni svima u sudnici.

Ona je strastveno govorila o tome kako želi da promeni svoj život i okonča proces starateljstva bez medicinske procene, s obzirom na broj testiranja kojima je bila podvrgnuta tokom godina.

Najbolniji deo njenog svedočenja je momenat kada je priznala da njen tim, na čelu sa njenim ocem, nije želeo da zatrudni sa drugim detetom.

„Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli..“.

Dok je Britni delila najteže momente svog života i bitke koju vodi dugi niz godina, njeni verni fanovi okupili su se ispred suda, iako se ona tamo nije pojavila. Nosili su transparente  sa natpisom „Oslobodite Britni“ i pružili podršku svom idolu.

Britni je od 2008. godine pod nadzorom staratelja i izrazito se protivi da njen otac Džejmi Spirs bude staratelj njenih poslova i finansija. Džejmi je ranije odstupio sa te pozicije zbog zdravstvenih problema.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar