Timberlejk javno podržao Britni Spirs nakon svedočenja

Showbiz 24. jun. 202109:40
Podeli:
Foto: Bei / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pop zvezda Britni Spirs obratila se juče sudu u Los Anđelesu u presudnom momentu za bitku koju vodi protiv svog oca, za kojeg tvrdi da joj je oduzeo mogućnost da upravlja finansijama i poslovanjima. Ona je na saslušanju poručila da samo želi svoj život nazad. Njen bivši dečko Džastin Timberlejk, javno ju je podržao na društvenim mrežama.

„Nakon svega što smo danas čuli, svi bismo trebali da podržavamo Britni Spirs u ovom trenutku. Nevezano od naše prošlosti, bila ona dobra ili loša, ovo što joj se dešava nije u redu. Nijednoj ženi nikada ne bi smeli da uskratimo pravo da odlučuje o svom telu i životu“, napisao je Timberlejk na Tviteru.

„Niko nikada ne bi trebalo da bude zatvoren protiv svoje volje ili da traži dozvolu da troši novac koji je sam stekao napornim radom. Šaljemo svoju podršku Britni i nadamo se da će je sud i porodica oslobiti starateljstva“, dodao je Timberlejk.

Pop zvezda je razgovarala sa sudijom Brendom Peni o problemu starateljstva, zbog kojeg nije mogla da kontroliše svoj novac još od 2008. godine. Ovo je prvo suđenje koje je bilo otvoreno za javnost u postupku koji Britni vodi već 13 godina protiv svog oca.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je učestvovala na daljinu, a saslušanje je sama tražila, kako bi mogla da objasni svoju stranu priče.

„Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Jako sam ljuta, to nije normalno i u depresiji sam“, ljutito je kazala Britni sudiji.

„Poslednji put kada sam razgovarala sa vama.. osetila sam se mrtvom. Ovo vam ponavljam jer morate da razumete da ne lažem. Možda sada shvatite dubinu i stepen mojih oštećenja. Ja zaslužujem promene“, poručila je Britni svima u sudnici.

Ona je strastveno govorila o tome kako želi da promeni svoj život i okonča proces starateljstva bez medicinske procene, s obzirom na broj testiranja kojima je bila podvrgnuta tokom godina.

Najbolniji deo njenog svedočenja je momenat kada je priznala da njen tim, na čelu sa njenim ocem, nije želeo da zatrudni sa drugim detetom.

„Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli..“.

Dok je Britni delila najteže momente svog života i bitke koju vodi dugi niz godina, njeni verni fanovi okupili su se ispred suda, iako se ona tamo nije pojavila. Nosili su transparente  sa natpisom „Oslobodite Britni“ i pružili podršku svom idolu.

Britni je od 2008. godine pod nadzorom staratelja i izrazito se protivi da njen otac Džejmi Spirs bude staratelj njenih poslova i finansija. Džejmi je ranije odstupio sa te pozicije zbog zdravstvenih problema.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar