Madona, Demi Mur, Hale Beri, Helen Miren, Ketrin Zita Dzons
Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER/EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER/Ben STANSALL / AFP / Profimedia/Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia/JEP Celebrity Photos / Alamy / Alamy / Profimedia

"Godine su samo broj", floskula je koja važi za mnoge dame u Holivudu, jer za njih kao da je vreme stalo. One sa ponosom nose svoje godine, ali dosta ulažu u sebe i svoj izgled te je sasvim jasno zbog čega svojim izgledom i lepotom "prkose svojim godinama".

Svetska kraljica pop scene, Madona, prvi je primer dame koja svojim izgledom, ali i energijom prkosi godinama i sedmoj deceniji. Ona poslednjih dana objavljuje veoma smele i provokativne fotografije koje su dokaz da vreme Madoni ništa ne može.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)


PROČITAJTE JOŠ:

„Primetila sam da kad god neko piše nešto o meni, moje godine se navode odmah iza mog imena. Maltene kao da kažu – evo nje, ali zapamtite koliko godina ima, tako da nije više važna. Ili – hajde da je kaznimo podsjećajući i nju i sve ostale koliko je stara. Kada navedete nečije godine, samim tim ograničavate tu osobu“, izjavila je Madona svojevremeno.

Američka glumica Hali Beri je u avgustu napunila 54. godine i dalje ponosno nosi titulu najseksepilnije mame u Holivudu, a na njenom telu se ne primećuju znaci starenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)


Ova lista svakako ne može proći bez pevačice Šer koja će će ove godine napuniti 75. Nju još uvek nije napustio mladalačni „duh“, a mora se priznati da i perfektno izgleda.

Iako je na pragu sedme decenije života, Demi Mur prava je srećnica, što se starenja tiče. Mnogi tvrde da izgleda lepše i od svoje kćerke Rumer, ali i to je lako razumeti, jer ipak je teško takmičiti se sa Demi, zar ne?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Kolumbijska glumica Sofija Vergara je pre nekoliko godina izjavila da je tajna njenog izgleda u tome što ne nastoji da izgleda mlađe, već najbolje za svoje godine:

PROČITAJTE JOŠ:

„Telo vam se menja. Koža vam se menja, tekstura joj više nije ista. Ne možete vratiti to vreme. Više nemam 20 godina i toga sam svesna“, rekla je iskreno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)


Glumica i pevačica Meril Strip prelepa i u 71. godini i to bez plastičnih operacija i botoksa. Tvrdi da razume žene koje se okreću sve više botoksu zarad lepote, ali Meril nikako ne voli taj “zamznuti” izraz lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)


Uprkos tome što je već zgazila u šestu deceniju, Kajli Minog i dalje izgleda odlično, što dokazuju fotografije koje često objavljuje na svojim profilima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)


Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)