Kristina Davidović
Foto: Instagram/dr_kristina_davidovic

"Naša estrada, bar po pacijentima sa kojima sarađujem i čiji sam lekar, zaista prati svetske trendove budući da je svima bitno da sve izgleda što prirodnije. Žene i muškarci iz sveta šoubiznisa žele da izgledaju kao da su osveženi i odmorni, a da niko ne primeti baš tačno šta je konkretno rađeno i u kojoj meri", priča doktorka Kristina Davidović, neuroradiolog internacionalni trener za estetsku medicinu i antiejdž procedure, za Nova.rs.

Kristina objašnjava da su poslednjih godina trendovi da sve izgleda što prirodnije, te da je poenta da se ne primeti šta je tačno i u kojoj meri urađeno od korekcija na telu. Iako pevačice i generalno kompletnu estradu „bije glas“ da vole da izgledaju što neprirodnije, doktorka ističe da se sve to promenilo i da su počeli da prate svetske trendove.

„Naša estrada, bar po pacijentima sa kojima sarađujem i čiji sam lekar, zaista prati svetske trendove budući da je svima bitno da sve izgleda što prirodnije. Žene i muškarci iz sveta šoubiznisa žele da izgledaju kao da su osveženi i odmorni, a da niko ne primeti baš tačno šta je konkretno rađeno i u kojoj meri. Sve procedure danas teže postizanju zlatnog standarda u proporcijama lica i mislim da je znaje iz estetske medicine lako dostupno pa tako i estrada prati trendove i znaju šta treba da promene, kako bi izgledali atraktivnije a bez veštačkog izgleda. Poenta je u minimalnoj promeni spoljašnjeg izgleda a da se bolje osećamo bolje sami sa sobom. Svi mi u poslednje vreme ističemo, pogotovo u vreme korone, to što nosimo u sebi, kakvi smo kao ljudi emotivno, socijalno, intelektualno, što je mnogo bitnije nego ono što nosimo estetski. Međutim, kada se ostvarimo u svojim zanimanjima i dostignemo ono što smo oduvek želeli, zašto onda i ne unaprediti svoj spoljašnji izgled. Estrada brine o svom izgledu zato što na neki način, bez obzira na to što njihov uspeh zavisi od njihovog talenta, dosta zavisi i od izgleda“, govori vlasnica klinike „Rea Medika“ i otkriva šta pevačice i glumice najviše koriguju na sebi.

„Sve ono što nam utiče na neku vrstu sprečavanja starenja. To je nadoknada volumenu, popunjavanje usana, naglašavanje jagodica, ispravljanje sitnih nepravilnosti i neizbežno vođenje računa o koži“, rekla je Kristina.

PROČITAJTE JOŠ

Davidovićeva ističe da posle 35 godine žena ne može da liči na dvadesetogodišnjakinju bez i jedne bore i da se u tom slučaju rade blagi estetski tretmani.

„Sve estradne ličnosti koje posle 35 godine izgledaju dobro, bez bora, negovano i očuvano, znači da koriste blagodeti estetske hirurgije. Nemoguće je posle 35 godine izgledati potpuno sveže bez bore, a da se ne koristi estetska medicina. Uvek apelujem na mlade generacije da se prvo kompletno nadgrade u svojim drugim osobinama, a ima vremena za estetiku“, završava Kristina.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)