Žaklinine žute patike zbog kojih je Vučić dobio grč na inauguraciji

Showbiz 30. jul. 202108:08 > 08:46
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Salinger Igor/Mc Odbrana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1 Žaklini Tatalović, te da ima grč na licu otkako je video na svojoj inauguraciji 2017. godine. S druge strane, Tatalović objašnjava da se ona i predsednik nikada nisu sreli na tim događajima. Detalj koji je možda primetio na fotografijama, mogao je da izazove njegovu nelagodu.

Foto: Privatna arhiva

„Ako pogledate snimak, nikakav loš izraz lica nisam imao. Moram da priznam – nisam lep čovek, nikad nisam ni pomislio da jesam, a kamoli da sam to izgovorio. Imam problem s facijalisom od trenutka kad sam ugledao Žaklinu Tatalović i Suzanu Vasiljević kad su došle doterane na moju inauguraciji gde je ona bila najradosnija, i taj grč je ostao do dana današnjeg“, rekao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je pokušao svojim šalama da uvredi novinarku N1, koja je u vreme inauguracje izveštavala za televiziju za koju je tada radila, Tatalović za Nova.rs navodi da je dobio grč verovatno jer ju je video u žutim patikama – to mu je, svi znamo, omiljena boja.

Žaklina je za Nova.rs objasnila kako je izgledala inauguracija i svečanost povodom izbora Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, navodeći da se oni nisu sreli lično ni na jednom od tih događaja.

„Drago mi je što se predsednik setio inauguracije i ko je sve bio. Nadamo se da će se setiti i ko je obezbeđivao deo ispred Skupštine. Da bi građani razumeli, bila su dva događaja i sa oba sam izveštavala za PRVU TV. Polaganje zakletve, tada sam bila na Andrćevom vencu, a incidenti su se dogodili blizu Skupštine. Svečana ceremonija bila je u Palati Srbija mesec dana kasnije. Na toj ceremoniji, kao što sam rekla i tada kažem i sada, bili su svi lideri regiona i po tome će sigurno ostati upamćena. Pitanje je i dalje, ko su oni koji su davili ljude u trenutku kada predsednik Nikolić predaje dužnost Aleksandru Vučiću? Inače, ni na jednom od ta dva događaja nismo se sreli. Verujem da je video moje fotografije sa drugim kolegama i njegovom savetnicom za medije. Hvala predsedniku na komplimentima za izgled. Žao mi je zbog grčeva i facijalisa, ali kao što sam tada pitala, pitam i sada, nema tu ničeg novog. Verujem da ću i sledeće godine moći da obavljam svoj posao i da ću izveštavati sa inauguracije predsednika Srbije, ko god bude bio predsednik“, rekla je Tatalović za Nova.rs.

Interesantno je i to da je Žaklina Tatalović tog dana, osim haljine koju je Vučić pohvalio, nosila i žute patike – predsednikovu omiljenu boju… (Đilas, žuta banda, kapirate?)

Foto: Privatna arhiva

Šalu na stranu, predsednikov odgovor stigao je nakon što je Džo Navaro, nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju, podelio na Tviteru video predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se na nedavnoj konferenciji za medije grči od nelagodnosti kad čuje glas novinarke N1 Žakline Tatalović. Vučića u tvitu opisuje kao „školski primer nelagodnog ponašanja“.

Interesantno je, međutim, i to da Džo Navaro nije znao koga komentariše, te je bio iznenađen odgovorima na Tviteru da je u pitanju predsednik Srbije, bez obzira što se radi o bivšem agentu FBI, a što predsednik Vučić ima ključeve Bele kuće, koje tvrdi da je dobio na poklon.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar