Nikola Spasić Nani Foto:promo Ivan Smiljković

Ovogodišnji učesnik "Zvezde Granda", Nikola Nani Spasić, koji je nedavno ispao iz takmičenja, veliki je zaljubljenik motora, pa je ranije bio veliki kolekcionar od igračaka do pravih dvotočkaša.

Pevač Nikola Spasić, poznatiji kao Nani, proslavio se kratkim učešćem u ovogodišnjoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ u timu muzičkog direktora „Grand“ produkcije Aleksandra Milića Milija. Iako je ispao iz popularnog šou programa, Nani uveliko radi na svojoj karijeri koja je u usponu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Spasic (@_nikolanani_)

Za razliku od mnogih učesnika koji su razočarani jer se više ne bore za titulu u takmičenju, Spasić nije pao u depresiju već je odmah nastavio tamo gde je stao. Uz savete, kritike i rad koje je usvojio od svog mentora, Nikola je već u pregovorima da snimi svoju pesmu na kojoj će raditi poznati autori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Spasic (@_nikolanani_)

S druge strane, ostao je upamćen i po svom fizičkom izgledu jer su ga mnogi poredili sa svetskom zvezdom Rikijem Martinom jer likom mnogo podseća na njega. Veliki je zaljubljenik motora, pa je jedno vreme bio i kolekcionar. Sada, nažalost, zbog situacije sa koronavirusom nema nijedan, ali čim krene učestalo da nastupa sigurno će sebi obezbediti bar tri.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Nani je nedavno u intervjuu za Nova.rs ispričao da je skromna osoba i da ne pati od toga da bude slavan i popularan već samo želi da se bavi poslom koji voli.

„Skromna sam osoba i ne patim od neke pažnje. Pažnju svakako privlačim, hteo to ili ne (smeh). Šalim se. Nisam spreman na skandale zarad medijskog prostora. Nikad namerno ništa ne radim da bih bio zapažen. Kod mene je sve spontano. Moj život je jako sadržajan, s obzirom na to da se pored muzike bavim i ugostiteljstvom, što mi donosi dodatne obaveze i ume da bude malo naporno jer sam perfekcionista i mora sve da bude „pod konac“. Ali uvek se nađe vremena za vožnju motorom, trening i druženje uz muziku s mojim prijateljima“, rekao je svojevremeno Nani.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)