Vojtehovski: Vučić od Srbije želi da pravi kineski magacin

Showbiz 01. maj. 202110:58 > 11:2619 komentara
Podeli:
Aleksandar Vučić, Tatjana Vojtehovski
Foto: Nova.rs

Dugogodišnja novinarka i voditeljka Tatjana Vojtehvoski, napisala je na Tviteru da Vučić od Srbije pravi magacin kineske robe.

Ona je podelila video mlade nade Srpske napredne stranke – govor Luke Kebare sa sednice Skupštine Srbije, na kojoj je progovorio na kineskom jeziku, po ugledu na predsednika stranke Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE JOŠ

„Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping  rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Ući ći, što u prevodu inače znači 577, oni bi svakako rekli…“, rekao je Kebara na video i zatim nastavio monolog na kineskom jeziku ili bar na nekoj verziji kineskog jezika.

Vojtehvoski je podelila ovaj video na Tviteru uz sopstveni komentar, navodeći da predsednik države od Srbije pravi kineski magacin.

„Vučićeva ideja da od Srbije napravi magacin kineske robe napreduje“, napisala je ona.

Vojtehvoski, čija je emisija svojevremeno „skinuta“ sa televizije Prva, čest je kritičar vlasti.

U svom dugogodišnjem novinarskom radu, Vojtehovski se istakla kao prepoznatljivo TV lice i kao novinarka koja se bavila ozbiljnim temama i raskrinkavanjem vlasti i njihovog uticaja na privatne živote pojedinaca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar