Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poznata voditeljka Tatjana Vojtehovski objavila je na društvenoj mreži Tviter audio-snimke na kojima se čuju stravične pretnje koje je nepoznati muškarac uputio drugoj osobi. Na pomenutim zapisima čuje se muški glas, koji drugoj osobi preti ubistvom, ali i navodi da mu "uništava posao s predsednikom".

Vojtehovski je na svom nalogu objavila tri audio-zapisa u kojima se čuju stravične pretnje smrću. Između ostalog, muškarac koji ih upućuju u jednom trenutku govori drugoj osobi da će je iseći na komade. Voditeljka je na svom nalogu istakla „da je reč o ekstremisti, koji radi posao za sam vrh države“.

 

„Ja ti kažem briši, ubiću te! Hoćeš mamu, ubiću ti mamu, j**** ti mamu, fizički ću ti j***** mamu! Je l imaš sestru? J***** ti sestru, kapiraš?“, navodi se u prvom zapisu.

Ipak, nasilnik se tu ne zaustavlja, a potom govori o izvesnom poslu koji, navodno, ima sa predsednikom.

„Nije normalno da ti meni uništavaš nešto što pravim s predsednikom“, kaže on.

Možda najgore pretnje čuju se u trećem snimku, kada pomenuti nasilnik preti da će osobu s kojom razgovara iseći na delove.

„Ubiću te, ali ja ću tebe da ubijem. Otići ću u Svilajnac, prebiću ti oca i majku! Znači ja se ne igram, nećeš moći da uđeš u Beograd. Iseći ću ti delove tela, znači, ubiću te!“, čuje se u audio zapisu.

Brojni korisnici Tvitera su se potom uputili u polemiku oko toga ko je na snimku, a neki su istakli sumnja da se radi o Miši Vaciću. Među njima je i lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji je na svom nalogu istakao da se radi o Vaciću.

Ipak, voditeljka ni u jednom trenutku nije rekla o kome je reč, ali je istakla da pretnje nisu njoj upućene.

Portal Nova.rs pozvao je Vojtehovski kako bismo proverili ko je na audio zapisima, kao i da li je slučaj prijavljen policiji.

„Nemam komentar“, kratko je rekla voditeljka.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar