Podeli
Vojislav Brajović, Foto: Vesna Lalić

Glumac Voja Brajović trebao je da otputuje u Hrvatsku zbog poslovnih obaveza, međutim vraćen je sa granice. Naime, on nije imao negativan test na koronavirus, koji je potreban kako bi iz Srbije ušao u Hrvatsku, te je zbog toga vraćen sa granice.

PROČITAJTE JOŠ

“Prošle nedelje je u Zagrebu trebalo da snimam ‘Crno-beli svet’. Usred noći vratili su me s hrvatske granice jer nisam imao nalaz da sam negativan na koronu”, rekao je Brajović za 24sata.hr.

Kako se navodi, glumcu je na granici rečeno da u tom slučaju mora da provede 14 dana u izolaciji, a budući da je imao druge obaveze, Voja je to odbio i iste noći se vratio u Beograd.

Brajović je otkazao i sva druženja s prijateljima u Zagrebu, koja je planirao u pauzama snimanja, i nada se da će uskoro situacija biti bolja, te da neće morati da se testira kako bi otišao u Hrvatsku.

“Kolone ljudi stoje u redovima za testiranje. Upitno je i da li bi nalazi bili gotovi na vreme. Mislim da ćemo moje epizode snimati u septembru i oktobru”, rekao je glumac za pomenuti hrvatski medij.

Kako je ispričao, tokom marta i aprila nije izlazio iz trenerke, čuvao se, jer po godinama spada u rizičnu grupu kada je reč o koronavirusu, i po čitav dan je čitao i kuvao, dok je po namirnice išla njegova supruga Milica.

Kako je rekao na kraju, sad izlazi kad mora, ali se pazi i uvek nosi masku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar