Viki Miljković: Plakala sam kada sam saznala da imam koronu

Showbiz 22. dec. 202012:14
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Viki Miljković nedavno je preležala koronavirus, o čemu je jutros govorila u Jutarnjem programu Prva TV.

„Završili smo sa karantinom pre 7, 8 dana. Imali smo lakše simptome, prošli smo dobro, ja sam imala temperaturu samo dva sata, Andrej isto jedno dva sata. Taške je dva dana imao temperaturu i početak uplae pluća, kod njega je to bilo malo kompleksnije, ali ništa strašno. Mi smo se mnogo čuvali sve vreme, nosili smo maske, čak u kući imamo deo za dezinfekciju, jedan pult gde stoje rukavice, asepsol, maske“, rekla je Viki Miljković u Jutarnjem programu Prve TV.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je priznala da je teško podnela saznanje da je zaražena.

„Teški su ti momenti, kad smo saznali da smo zaraženi Taške i ja, ja sam počela da plačem. Andrej tada još nije ispoljavao simptome, i dete dolazi kod nas u sobu sa maskom, uplašen, uspaničen, gleda nas, mi mu govorimo da ne ulazi, on stavi masku i sedne i gleda u nas tužno i pita „Hoće li vama biti ok, ništa vam se neće desiti?“. Ja sam počela da plačem“, ispričala je pevačica.

Kako je ispričala, namirnicama su ih snabdevali recepcionari Beograda na vodi.

„Mi živimo u Beogradu na vodi i pozdrav za recepcionare i apoteku koja je u našoj zgradi, imali smo tamo otvoren račun u apoteci, nismo ništa plaćali tada, već tek kad smo preležali koronu, maltene na recku su nam davali sve te neophodne lekove, mnogo smo im zahvalni. Apotekarke su nam sve slale, ostave na recepciji, i recepcioneri donesu nama do vrata, ostave ispred, mi posle par minuta uzmemo. Hranu smo naručivali sa svih mogućih aplikacija“, rekla je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar