Viki Miljković: Svađe žirija u ZG su prave, nema scenarija

Showbiz 25. sep. 202023:11
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Kad poseda svako na svoje mesto bavimo se samo zvezdama "Granda". Zato i jesmo najgledaniji jer nemamo napisan scenario i ne znamo kako će se završiti. Mi smo spoj nespojivog. Kad svako iznese svoj stav, a svako ima sav, dođe do suočavanja mišljenja", rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Viki Miljković jedva je dočekala snimanje novih emisija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, gde je jedan od članova žirija. Pevačica tvrdi da scenario za emisije nije napisan unapred i da se situacije dešavaju spontano. Baš iz razloga jer svaki član žirija ima svoj stav preko kog ne ide, dolazi do čestih sukoba i konflikata među njima, što ovaj šou, pored sjajnih kandidata, dobija na fenomenalnoj atmosferi.

„Ne pričam puno o nekim svojim privatnim i poslovnim dešavanjima. Sve ono što se dešava u „Zvezdama Granda“ dešava se samo na sceni. Trudimo se na naše razmirice, čarke i rasprave ne iznosimo. U bekstejdžu svako vodi svoju politiku, pojedemo, popijemo, telefoniramo…  Kad poseda svako na svoje mesto bavimo se samo zvezdama „Granda“. Zato i jesmo najgledaniji jer nemamo napisan scenario i ne znamo kako će se završiti. Snimanja traju od 14 sati do 22 sata. Ne možete da se sakrijete i prikrijete. Možete jednu ili dve emisije, a posle se karte otvore. Ljudi su nas upoznali. Svako od nas je drugačiji i Saša Popović nas je postavio u žiri sve različite jer odlično poznaje naše karaktere. Mi smo spoj nespojivog. Kad svako iznese svoj stav, a svako ima sav, dođe do suočavanja mišljenja“, rekla je pevačica u emisiji „Grand Magazin“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar