Foto: Nova.rs/ Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpska dizajnerka Jelena Malešević tokom godina je imala priliku da sarađuje sa brojim holivudskim zvezdama, a kako je rekla u intervjuu za Nova.rs, njenu haljinu je svojevremeno kupila pop zvezda Lejdi Gaga. Iako je svoje ime ovekovečila i u Americi, a velike estradne zvezde u Srbiji takođe sarađuju sa njom, dizajnerka navodi da država Srbija ignoriše dizajnere poput nje, ali i celu tekstilnu industriju, za koju, kako kaže, ne postoji razvijen i osmišljen plan.

PROČITAJTE JOŠ

„Igrom slučaja sam se zatekla na tom mestu. Nije lako doći do tih ljudi. Godinama su moji radovi objavljivani u svetu. Ono što je bilo presudno je moja saradnja sa poznatom radnjom u Njujorku, koja ima najluđe i najotkačenije stvari. Lejdi Gaga je sama ušla u radnju i kupila. Mene su obavestili ljudi da se to desilo. Ona je moju haljinu nosila u emisiji ‘Saturday night live'“, rekla je ona za naš portal.

Jelena Malešević je u video intervjuu pričala i osnivanju svog brenda „Morfium“, dotakla se života u Njujorku, radova na Evroviziji i MTV dodeli nagrada, ali je pričala i o statusu dizajnera u Srbiji – o čemu detaljnije možete čuti u videu na početku ovog teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)