Dizajner otkriva: Ko su sestre Bekvalac kad se kamere ugase

Showbiz 04. jul. 202020:30
Podeli:
Natasa Bekvalac, Urohs i Kristina Bekvalac Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs/Instagram/urohs/E-Stock

Sestre Bekvalac, tačnije Nataša i Kristina Bekvalac važe za profesionalce u svom poslu. Nataša je jedna od najpoznatijih domaćih pevačica, a Kristina je uspešna i uticajna modna dizajnerka koja je mnogo puta do sada radila na kostimima svoje sestre, ali i drugih estradnih javnih ličnosti. Međutim, pored njih dve, određenom delu javnosti za oko je upao i Urohs, koji je zajedno sa Kristinom dizajnirao haljinu za Natašin veliki koncert u Areni 14. februara ove godine.

PROČITAJTE JOŠ

On je u razgovoru za Nova.rs ispričao kako je krenuo da se bavi modnim dizajnom, ali je spomenuo i svoju saradnju sa pevačicama, otkrivajući kakve su one zapravo, kada se kamere ugase.

Negde od kraja srednje škole sam u modnom dizajnu i izvan toga. Aktivnije, u proteklih nekoliko meseci. Od neke treće godine života kada sam maminim prijateljicama govorio da im se cipele ne slažu sa torbom, ali se ljubav prema ovom poslu rodila ponovo otkako sam počeo da radim sa, po mom mišljenju, najkul osobom u Beogradu, Kristinom Bekvalac. Obožavam je, kao prijatelja, kao saradnika i šefa. Ona mi je mnogo pomogla, pokazala mi kako da se zabavljam dok radim i naučila me mnogo toga. Tada sam dobio neki novi nalet uzbudjenja oko posla“, rekao je on za Nova.rs.

Govoreći o saradnji sa estradnim javnim ličnostima, Urohs je izjavio da je sve stvar sudbine, te da su oni jednostavno „prepoznali“.

„Mislim da sam se samo prepoznao sa kreativnim ljudima. Omiljeni mi je rad sa prekul ljudima na predivnim projektima. Nataša je predivna osoba i fantastičan umetnik koji prelepo sarađuje. Shodno tome, koncert ,,S.O.S. Za Ljubav” mi je jedno od najlepših iskustava u životu.“

On je za naš portal takođe prokomentarisao i saradnju sa pevačicom Elenom Kitić, za koju kaže da su jako slični.

„Sve zavisi od okolnosti. Ja jako volim da saradjujem, učestvujem u kreativnom procesu sa osobom s kojom radim i dodjem do rezultata gde će klijent biti oduševljen odrazom u ogledalu. Osim Nataše, jedna od omiljenih kolaboracija mi je sa Elenom Kitić jer smo veoma slični po senzibilitetu. Svakoj narednoj saradnji se mnogo radujem i jedva čekam da nam situacija dozvoli da opušteno ulazimo u kreativni proces. Spremaju se neke jako kul stvari, stay tuned“, zaključio je mladi umetnik.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter

Komentari

Vaš komentar