Sri Lanka izbor za Miss
Šri Lanka izbor za Miss Foto:REUTERS/Gimhana Pathirana

Aktuelna Miss sveta, šrilankanska kraljica lepote Kerolajn Juri, puštena je iz pritvora uz kauciju nakon incidenta na izboru Miss Šri Lanke tokom vikenda, rekao je portparol policije.

Ovogodišnja pobednica izbora za Miss Šri Lanke Pušpika De Silva podnela je prijavu protiv Juri, prema izveštajima lokalnih medija, nakon što joj je Juri na silu skinula krunu rekavši da je razvedena i nije kvalifikovana za osvajanje titule.

Juri je uhapšena prilikom dolaska u policijsku stanicu kad je trebalo da da izjavu, rekao je zamenik glavnog inspektora Ađit Rohana, dodajući da je kasnije puštena uz kauciju.

Pobednica takmičenja Miss Šri Lanke nastavlja da se takmiči za Miss sveta. Juri, koja je pobedila na tom takmičenju 2020. u Las Vegasu, rekla je da će se medijima obratiti kasnije.

De Silva je u ponedeljak u objavi na Fejsbuku objasnila da se od supruga razdvojila, ali ne i razvela. Nagrada joj je vraćena u utorak na konferenciji za novinare, nakon što su organizatori izbora potvrdili da nije razvedena i izvinili su joj se.

Organizator takmičenja za Miss sveta na svom je zvaničnom Instagramu u utorak priznao pobedu De Silve u kratkom postu uz koji je priložio njenu fotografiju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar