Podeli
Foto:Nova.rs

Brojne javne ličnosti su u panici nakon saznanja da je koronavirus zavladao estradom, iako su se do sada nadali da je to daleko od njih i da se dešava drugima.

Međutim, veliko slavlje Svetlane Cece Ražnatović koje je 3. juna priredila u svojoj vili na Dedinju povodom rođenja unuka Željka promenilo je mišljenje njenih kolega.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je potvrđeno da su folk zvezda i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na Covid-19, te da je njihova kuća jedno od žarišta gde se zarazio i frizer Stevan Radivojević i nakon što se ispostavilo da je zaražena i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je prethodno bila i na slavlju povodom rođenja unuke Željka Mitrovića, mnogi su počeli da strahuju, bez obzira na to što je virus oslabio i što neki zaraženi koji ga imaju ni ne osećaju nikakve simptome.

Ekipa portala Nova.rs danas je na snimanju emisije “Grand Special” na Košutnjaku razgovarala sa pevačima o novom talasu koronavirisa, kao i o tome što pojedini pevači nastupaju iako nisu sigurni da li su potencijalni prenosioci virusa. Šta su Vanja Mijatović, Ivana Šašić, Ljubomir Perućica i Marko Gačić rekli, pogledajte u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar