Anastasijin drug: Loše sam se osećao posle Cecine žurke

Showbiz 11. jun. 202018:22
Podeli:
Foto: Instagram/stevansrules

Najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović, frizer Stevan Radivojević, koji je zaražen koronavirusom, nedavno je sa klinike za Infektivne i tropske bolesti prebačen u kućnu samoizolaciju, gde će provesti narednih 10 dana do sledećeg testiranja.

Naime, Stevan i dalje ima temperaturu i bol u mišićima, i pridržava se svega što mu je rečeno. Radivojević za portal Nova.rs otkriva da se nakon slavlja kod Cece Ražnatović osećao loše, a da je takav posle pet dana otišao na rođendan kod pevačice Mie Borisavljević.

„Trenutno sam kod kuće i bolje mi je. Imam još uvek temperaturu i blage bolove, ali sve ide na bolje. Malo mi je dosadno, pa stalno nešto spremam sa hranom i tako… Kada sam otišao kod Ražnatovića na žurku povodom Željkovog rođenja bilo mi je dobro. Međutim, posle žurke sam se loše osećao i bio sam mamuran. Mislio sam da je to od pića. Tako slab sam otišao kod Mie na rođendan, gde sam se zadržao bukvalno do 23 sata, popio jedno vino i otišao. Nisam više mogao da sedim. Sutradan sam se probudio pod temperaturom. Moji bližnji su me savetovali da odem da se testiram na koronaviris i tako sam saznao da sam pozitivan. Bio sam na Infektivnoj klinici, nakon čega sam pušten u kućnu izolacije, bez kontakta sa drugim ljudima. Zaista se pridržavam svega“, rekao nam je Radivojević.

Stevan dodaje da je imao fizički kontakt sa Anastasijom Ražnatović, Miom Borisavljević i Marinom Visković, na koje nije preneo koronavirus.

„Sa njima sam konstantno bio. Sa Marinom tri dana proveo i sve su negativne. To nema pravila“, zaključuje frizer.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar