Jelena Karleuša na svadbi Milice Jeremić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i dalje negira da je dobila novac od Telekoma.

Još od kampanje koja je prethodila aprilskim izborima prošle godine Jelena Karleuša je više puta isticala svoju privrženost Aleksandru Vučiću. Čini se da je ta podrška urodila plodom, barem ako je suditi po onome što je nedavno komentarisao Đorđe Stanković, opozicioni poslanik Narodne stranke iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ

„Jedna Jelena Karleuša dobiće miliona i po evra od ‘Telekoma’. Dobiće 350 hiljada evra za svoj album, 150 hiljada za druge troškove i milion evra za emisiju koju će imati na Televiziji ‘Prva’. To će biti neki pandam neke bivše emisije koju je držao Ivan Ivanović na toj televiziji, neke emisije zabavnog karaktera koju u ovom momentu političkog, zabavnog karaktera ima Zoran Kesić“, rekao je Stanković reagujući na novi Zakon o elektronskim komunikacijama u Republičkom parlamentu.

Karleuši se nije dopalo ono što je Stanković rekao, te mu je „odgovorila“ tokom gostovanja u emisiji „Hit tvit“, nazvavši ga „nepoznatim poslanikom“.

Nakon kritike koju joj je uputila glumica Gorica Popović, Karleuša se ponovo osvrnula na tvrdnje da je dobila novac iz Telekoma.

„Ne, Gorice ne. Na na mene, ne odgovaraj mi više, bila si prijatelj moje mame i držala si me u krilu kao malu. Ne odgovaraj mi, da ne bih objavila basnaslovne honorare za serije ‘Klan’ i ‘Zbornica’, koje si dobila od ‘Telekoma’, pa da narod vidi kako ‘teško živiš’. Ili vrati ‘diktatorskom režimu’ pare, pa napadaj Srbiju… Časnije je. Ili misliš da je ‘Telekom’ narodski kad da milione tebi, a Vučićev ako meni nekad, na primer, plati za novi album?“, napisala je Karleuša i indirektno priznala da će dobiti novac od Telekoma.

Ono što je dodatno zanimljivo jeste da Jelena Karleuša prati svega 57 profila na Instagramu, a među njima je i zvaničan nalog MTS-a.

Foto: Instagram/karleusastar

Da li je ovo dokaz ljubavi između pevačice i ove kompanije ili je u pitanju samo slučajnost, saznaće se ubrzo.

BONUS VIDEO: TOP 10 ratova Jelene Karleuše