Vesna Dedić: Imam simpatiju, ali on to još ne zna

Showbiz 04. jun. 202110:27
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

U novom intervjuu za "Hello" magazin, Vesna Dedić otkrila je koliko puta su je pogrešne ljubavi i prijateljstva gurnuli u blato i zbog čega ne ume da juri ni karijeru ni frajere.

„Nekoliko puta sam završila u blatu, zbog najboljih prijatelja. Uvek bi oni mene gurnuli u to veliko blato i mulj. Dva puta sam mogla da se udavim. Meni je važno da ja nikoga nikada nisam, već da sam ih čuvala koliko sam mogla, i od njih samih da ukaljaju obraz i od drugih koji ih nisu voleli. Časna reč! Umem da se radujem tuđoj sreći i budem podrška čak i kada meni klecaju kolena. Nekoliko puta mi se desilo da me gurnu u blato jer nisu mogli da se raduju mojoj sreći. Postoje ljudi koji prosto ne umeju da podnesu kada neko ima više pameti, ljubavi, novca ili lepote. Loši udaraju ispod kolena dok te gledaju u oči i slatko se smeše“, rekla je Vesna Dedić u intervjuu za pomenuti magazin.

PROČITAJTE JOŠ

„Najlepši i najmoćniji muškarci Balkana sedeli su preko puta mene ili pored mene, ali njih nije intervjuisala žena, već autor i novinar“, rekla je Dedić.

Na pitanje da li je u vezi, Dedić je odgovorila:

„Nisam zaljubljena i nisam u vezi. Imam sipamtiju, ali on to još ne zna. Nikada nisam bila neka zavodnica, neopisivo sam spetljana kada mi se neko dopadne i najmanje šarmantna kada je taj neko u mojoj blizini. Prva da napišem poruku ili dam znak da mi se neko dopao – nema šanse. To nije pohvalno, ali je tako. Ne umem da jurim ni karijeru, ni frajere. Nešto mi to nije lepo ni otmeno.“

Istakla je još i da nikada nije imala privatan odnos sa nekim od gostiju Balkanske ulice, te je naglasila da pitaje smatra mizogenim – navodeći da isto nikada ne bi bilo postavljeno njenom kolegi muškarcu.

„Da li ste nekada bilo kod mog kolegu pitali zašto se smeškao nekoj gošći i da li je sa njom i zbog čega popio piće posle emisije? Čak i da ste ga pitali, a niste, i on odgovorio potvrdno, naslov bi bio – Džentlment pred kojim su uzdisale najlepše Srpkinje. Ako vam ja odgovorim da sam imala romansu sa nekim, naslovi bi bili teško podnošljivi za moju porodicu i uvredljivi za moju profesiju. Ipak, istina je da nikada ni sa jednim svojim gostom, niti sa bilo kojim muškarcem sa javne scene, nisam imala ništa više od profesionalnog odnosa“, rekla je Dedić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar