Foto: Rino Gropuzzo

"Država Hrvatska je nama ženama, koje nismo Severina, poslala poruku: "Čuvajte se, budite dobre, budite ovde, budite budale jer će te biti Severina", rekla je Vedrana Rudan govoreći o nepravdi koja je naneta Severini Kojić.

Severina Kojić bila je jedna od tema u jutarnjem programu TV Prva, gde je Vedrana Rudan ispričala koliko joj je štete naneto oduzimanjem deteta, ali i drugih stvari zbog kojih je pevačica trpela nepravdu.

Severina
Severina Foto: Zoran Lončarević

PROČITAJTE JOŠ

„Severina je najmoćnija žena. Dakle, ja govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. godine. Ona je najmoćnija i najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje… Ona je ona. Ona je Severina. Nema ime, nema prezime. Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu. I onda šalješ poruku svim ostalim ženama. Ne mogu one dostići taj nivo. E, ako država Hrvatska, a u ovom slučaju jeste, siluje Severinu, a silovala ju je kroz sudove, sudske odluke, moć koju su nad njom iživljavali hrvatski mužijaci. Ja uopšte ne zameram njenom bivšem partneru ništa. On ima pravo da se bori svim oružijima jer znamo kakvi su mužijavi. Ali, država Hrvatska je nama ženama, koje nismo Severina, poslala poruku: „Budete li se bunile, budete li tražile pravdu, budete li mislile da će te se izboriti za bilo šta, proćiće te jao Severina. Ukrašćemo vam dete, i to na kratak rok koji će trajati za početak dve godine. Ne postoji država u svetu koja će državljanki svoje zemlje uzeti dete, a pritom je ta žena normalna majka. To se ne radi, to je nepristojno. Međutim, oni su nama poslali poruku: „Čuvajte se, budite dobre, budite ovde, budite budale jer će te biti Severina“, rekla je između ostalog Vedrana Rudan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina Kojić ganuta je njenim rečima, pa je snimak objavila na svoj Instagram profil i otkrila da se njih dve ne poznaju lično, ali su se oduvele volele i poštovale.

„Hvala ovoj divnoj ženi. Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvek sam je volela, jer joj niko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smejem se. Samo moja mater bi bila „gora“od nje. Mater držin „na lancu“ već devet godina. Umesto moje mame, naših mama, govori Vedrana. Stvarno, volim što sam voljena od Vedrane“, napisala je Severina u opisu snimka koji je objavila na svoj Instagram profil.

BONUS VIDEO

Vojaž o roditeljima, muzici, emotivnom odnosu…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)