Foto: Promo

Celu novu, četvrtu sezonu najpopularnije krimi serije „Ubice mog oca“ za samo tri dana je na platformi EON bindžovalo čak 5.000 domaćinstava a besplatno je prvu epizodu na sajtu nova.rs odgledalo neverovatnih 70.000 posetilaca.

Premijera serije će biti večeras u 21 čas na kanalu NOVA S i emitovaće se svakog narednog ponedeljka.

Pionirski poduhvat popularnog bindžovanja tj mogućnosti da gledaoci odmah odgledaju celu sezonu neke serije na ovim prostorima počeo je sa drugom sezonom “Senki nad Balkanom”. Ogromna zainteresovanost fanova za četvrtu sezonu “Ubice mog oca” potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka kompanija United Media i SBB.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

PROČITAJTE JOŠ

Centralni slučaj u novoj sezoni je a paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde. Takođe, slučaj otkrivanja ubice oca inspektora Jakovljevića ostaje jedan od prioriteta.

Novo lice u ovoj sezoni je Sloboda Mićalović, u ulozi inspektorke za krvne i seksualne delikte Dunje koja je zadužena za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić, Aleksandra Prijović, Mladen Sovilj i drugi. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić a seriju je za United Media snimio Film Danas i „Dandelion production“.

Gledaoci NOVU S mogu pratiti preko SBB mreže, Total TV-a, Beogrida, D3i ali i EON platforme.