Vanja Mijatović: Verenik ne dolazi na moje nastupe

Showbiz 19. jul. 202119:11
Podeli:
Vanja Mijatović Foto: ATA Images

Pevačici Vanji Mijatović situacija sa koronavirusom poljuljala je posao, a s druge strane tokom tog perioda donela joj je i lepe stvari - veridbu i novu kućnu adresu. Otkako je u vezi sa Aleksandrom, pevačici je na svakom životnom polju krenulo na bolje, pa kako zrači, tako i privlači.

Vanju smo sreli u Vrnjačkoj banji, gde je sa kolegama nastupila na festivalu „Vrnjačka muzička noć“, u okviru manifestacije „Vrnjački karneval“. Društvo joj je pravio verenik, a dok je čekala svoj red za izlazak na binu i uručenje nagrade, iskoristili smo priliku da popričamo s njom.

PROČITAJTE JOŠ

„Presrećna sam što se sve vratilo na staro i što imam redovne nastupe. Teško je, ali uživam. Ispali smo iz kondicije i sada polako vežbamo na tome. To su slatke muke i prijaju mi“, rekla je Vanja, a potom odgovorila na pitanje da li će prištedeti novac da se osigura ukoliko bi opet došlo do pojačanja epidemijskih mera.

„S obzirom na to da spremam dve nove pesme, sigirno neću uštedeti. Ne razmišljam negativno i mislim da neće opet doći do zatvaranja ukoliko se budemo vakcinisali. A i ako se desi, prebrodićemo i to“, kazala je Vanja.

Pevačica je zbog striktnih mera bila prinuđena da odloži svadbu, ali i bez venčanog papira oseća se kao da je u braku.

„Idem često bez verenika, mada ga uvek teram da ide sa mnom na neka okupljanja. On ne voli da se gura među estradom i kontroliše me. Volim da se pojavi sa mnom na nekim prikladnim događajima, gde znam da je dobro društvo. Običaj nam je da odlazimo kod prijatelja na rođendane, proslave, festivale… Što se tiče posla, ne dolazi na moje nastupe. Jednom je bio u klubu dok sam pevala. Ne znam da li mu je prijatno ili neprijatno kad radim, meni svakako nije. On je normalan dečko, ne pravi mi ljubomorne scene, niti mu ja dajem povoda i sumnju za tim. Voli kako radim svoj posao i uvek je pun pozitivnih utisaka“, rekla je pevačica i dodala da ga nikada ne bi angažovala za ličnog menadžera kao što to čine njene brojne koleginice sa svojim partnerima.

Vanja Mijatović Foto: ATA Images

„Ne bih ga nikada angažovala za svog menadžera. Čovek ima svoj posao koji nema veze sa estradom i uspešan je u tome što radi. Svoj napredak uvek uzdiže na viši nivo i ponosna sam. Iskreno, nikada nismo ni razgovarali o tome da me menadžeriše, a sigurna sam da ga to ne interesuje“, otkriva pevačica, koja dodaje kako sebe vidi za pet godina.

„Sebe za pet godina vidim ostvarenu na svim poljima – kao majku, ostvarenu ženu uspešnu u poslu koji voli, zdravu i voljenu. Pored pevanja, razmišljala sam da pokrenem još neki posao. Iskreno, preko nedelje mi bude dosadno i monotono, pa sam godinama unazad u nekim idejama“, završava pevačica.

Bonus video

Ko je Tea Tairović i zašto je odjednom toliko popularna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar