Bivše cimerke: Vanja i Andreana živele u Pejovićevom stanu

Showbiz 23. avg. 202009:48
Podeli:
Andreana Cekic Aco Pejovic i Vanja Mijatovic
Foto:Dragan Mujan/Goran Srdanov/Nova.rs

Mijatovićeva i Čekićeva nakon takmičenja "Zvezde Granda" iznajmiljave stan Aca Pejovića na Bežanijskoj Kosi, u kom su živele tri godine.

PROČITAJTE JOŠ

Vanja Mijatović i Andreana Čekić nakon takmičenja „Zvezde Granda“ zajedno su živele u stanu Aca Pejovića na Bežanijskoj Kosi. Naime, pevač je mlađim kolegnicama pre desetak godina izdavao svoj prazan stan kada su se preselile u Beograd, a izašao im je u susret i za mesečnu kiriju koju im je maksimalno smanjio.

„Pevačice su posle muzičkog šou programa zbog karijere morale da pređu u srpsku prestonicu. Vanja je do tada živela kod roditelja u Kraljevu, dok je Andreana bila na relaciji Kozarska Dubica – Beč. One su se zbližile u takmičenju i postale nerazdvojne drugarice, da bi zatim odlučile da žive zajedno i troškove podele na dva dela. Folker je u nekoj priči čuo da traže stan, pa im je ponudio svoj trosoban u kom niko nije živeo. Lepo su se slagale kao cimerke, iako su više dana u nedelji provodile van grada zbog nastupa“, kaže naš izvor i dodaje da su nakon tri godine folkerke odlučile da svaka krene na svoju stranu.

„Kada su došle do većeg novca odlučile su da otkažu kiriju i raziđu se. Nisu se svađale, samo su sazrele i obema je bio potreban svoj mir. Kada je svaka iznajmila po stan. ostale su i dalje u fenomenalnim odnosima, pa čak i danas“, kaže naš izvor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar