Edita Aradinović napisala pesmu za Vanju Mijatović

Showbiz 25. sep. 202018:48
Podeli:
Foto: Arhiva

"Edita je jako talentovana za pisanje i stvaranje pesama pa smo slučajno došle na ideju da napiše i meni. Znajući moj život, i da obožavam sve što ima veze sa Grčkom, ona je i urađena u tom fazonu. Meni se dopao i tekst, i melodija, ma sve", rekla je Vanja Mijatović.

PROČITAJTE JOŠ

Druženje Edite Aradinović i Vanje Mijatović preraslo je u saradnju. Naime, Edita je Vanji napisala tekst za novu pesmu pod nazivom „Penelope“, koja će uskoro ugledati svetlost dana. Aradinovićeva je inspiraciju pronašla u kolegnicinoj ljubavnoj priči iz prošlosti, kada se zabavljala sa Stavrosom, kojeg je ostavila pre desetak godina zbog njenog takmičenja u „Zvezdama Granda“.

„Došlo je spontano do saradnje. Edita je jako talentovana za pisanje i stvaranje pesama pa smo slučajno došle na ideju da napiše i meni. Znajući moj život, i da obožavam sve što ima veze sa Grčkom, ona je i urađena u tom fazonu. Meni se dopao i tekst, i melodija, ma sve. Uskoro bi trebalo da snimim i spot, pa se nadam da ću je izdati za nekih mesec dana“, rekla je Vanja i dodala da ne pamti kada je poslednji put radila zbog koronavirusa.

„Ma nema posla. Ja inače najviše radim privatne proslave, a ne pamtim kada se poslednja desila. Nadam se da će se završiti ova agonija i da će se sve vratiti na staro“, rekla je pevačica, koja se pre nekoliko dana, posle devet godina podstanarskog života, uslelila u svoj stan na Voždovcu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar