Foto: Privatna arhiva

U porodičnom domu Danijele Karić i njenog supruga Ivana Mileusnića već danima je, kako kažu, sve u prazničnom raspoloženju, pa su tako sa slavljem počeli uveliko i pre Uskrsa.

Njima je ovaj Uskrs posebno značajan jer ga prvi put slave sa bebom Maksimom, koji je celoj porodici postao centar pažnje. Danijelina deca iz prvog braka, Monika i Filip, raduju se najvećem hrišćanskom prazniku i sa majkom učestvuju u svim kućnim poslovima, pa i farbanju jaja.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovaj Uskrs osim što je poseban po tome što smo u nemogućnosti da ga proslavimo u širem krugu porodice zbog novonastale situacije i vanrednog stanja, za nas je poseban jer ga prvi put proslavljamo sa našim najmlađim članom, sinom Maksimom. Hvala Bogu, tehnologija je sada veliki saveznik i mislim da ćemo sigurno imati po jedan grupni video poziv sa Danijelinom i mojom porodicom, pa da makar na neki način zajedno nazdravimo, što se kaže“, priča Ivan za naš portal, a Danijela dodaje:

Foto: Privatna arhiva

„Jaja su još u četvrtak bila ofarbana i spremna za uskršnja takmičenja u kucanju jajima. Do sada je Filip uvek bio pobednik. Videćemo kako će biti ove godine. Oni su već odabrali svoje omiljeno jaje, čak su zajedno izabrali i Maksimovo prvo uskršnje jaje“.

Pevačica ističe da njena deca Monika i Filip obožavaju malog brata, te da su mu maksimalno posvećeni.

„Monika i Filip obožavaju svog brata i mnogo nam pomažu oko njega. Čuvaju ga, presvlače, pevaju mu pesmice i igraju se sa njim. Baš su se vezali za njega i jako sam srećna zbog toga. Ovo mi je najlepši Uskrs do sada. Sa decom je uvek sve najlepše. Nama je sa njima svaki dan kod kuće kao praznik. Uvek je veselo i zanimljivo. Deca su nepresušan izvor pozitivne energije i iskrene ljubavi. Deca i Ivan stalno nešto kuvaju i spremaju. Otvorićemo restoran ako ovako nastave. Pitate me, kao da ste znali, ja jaja nisam ni farbala sve su oni to sami. Ja uživam da ih gledam kako se zabavljaju i sarađuju“, pohvalila se ponosna majka.

Ivan, je kako kaže, navikao da pobeđuje u kucanju jaja, pa samim tim ima neke svoje cake, koje je pristao da podeli sa nama.

Foto: Privatna arhiva

„Uvek proveravam da li neko namerno brka strane i kucka se pogrešnom stranom jajeta ili podmeće prst umesto jajeta. To mi je ostala navika iz detinjstva. Filip je prošle godine hteo da se našali sa nama i podmetne drveno jaje, ali ga je smeh odao i pre nego što je pokušao da nas pređe. Ovom prilikom bismo želeli da svim čitaocima Nova.rs poželimo srećan Uskrs i sve najbolje. Budite uvek na okupu sa porodicom, a ne samo kada se mora, jer porodica je najsigurnije mesto. Hristos Voskrese, poručuje Mileusnić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.