Foto: Privatna arhiva

Dragica Radosavljević Cakana spremno dočekuje Uskrs u karantinu, a samo za čitaoce portala Nova.rs poslala je fotografije i snimke svoje uskršnje dekoracije. Pored toga što je prava domaćica i kulinarski majstor, pevačica poštuje i sve običaje koji se vezuju za ovaj hrišćanski praznik, a ove godine proslaviće ga sama sa svojim suprugom, bez ćerke, zeta i unučića.

Cakana je u zoru na Veliki petak ofarbala jaja, a potom ih dekorisala u korpe i njima dekorisala svoje dvorište u Sremčici, gde inače živi. Zbog vanrednog stanja u Srbiji, pevačica će nedelju provesti samo u društvu svog supruga, čuvenog advokata Nebojše Negića.

PROČITAJTE JOŠ

„U mojoj kući ove godine će biti ispoštovan običaj u svakom smislu najradosnijeg praznika, osim što ove godine neće biti obeležen sa onima koje najviše volimo i zbog kojih i jeste radost, a to je da budemo zajedno na okupu. U svakom slučaju, naše misli i molitve biće upućene svim našim ljudima, pre svega porodici i prijateljima, ali i svim iskrenim ljudima“, kaže Cakana za Nova.rs.

Cakana će se potruditi da joj trpeza u nedelju bude bogata, pa će sutrašnji dan provesti u kuvanju i spremanju.

„Spremili smo jaja. U tome sam maskimalno uživala, posebno u dekoraciji. Ove nedelje postimo, a za sam Uskrs na stolu će biti poslužena svinjska pečenica, razni rolati i salate, kao i kolači koje specijalno spremam za tu priliku. Za Nešu i mene je to dovoljno i biće nam OK. Oboje svima želimo svako dobro, a prvenstveno zdravlje. Srećan Uskrs“, zaključuje pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.