Urnebesno smešni nastupi: Autoudarac u glavu i rodeo devojka

Showbiz 01. jun. 202008:30 > 31. maj. 2020 23:33
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović, Instagram/minakostic_official, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Zvezde koje su izgradile uspešne karijere uglavnom važe i za najveće profesionalce u poslu, što se posebno ogleda u tome kako se postave u nekim situacijama, koje publika mnogo duže pamti nego njihove spektakularne nastupe. To se odnosi na njihove smešne gafove, razne pehove ili čak blamove, koje bi najradije izbrisali iz sećanja.

Jedan nastup Lepe Brene iz davne 1983. ostao je i dan danas upamćen. Tada 23-godišnja pevačica vrtela se kao čigra na bini, a u jednom trenutku svoju dugu nogu zabacila je toliko uvis da je udarila samu sebe u glavu.

PROČITAJTE JOŠ

Osim toga što je pokazala koliko je razgibana, Brena je demonstrirala i odlično umeće u ublažavanju pada koji je usledio. Vrlo brzo se uspravila kao da se ništa nije dogodilo i nastavila da igra i peva.

Kako se Brena udarila nogom u glavu, nakon čega se zateturala i pala, prepričava se decenijama, a s pojavom društvenih mreža ovaj smešni snimak završio je na Jutjubu i postao viralan.

Veoma interesantan nastup koji može da nasmeje imala je i Nataša Bekvalac, koja je jahala improvizovanog bika kao rodeo devojka, tokom finala rijalitija „Veliki brat VIP“ 2010. kada je promovisala pesmu „U meni su dve“.

Foto: Printscreen/YouTube/Natasa Bekvalac

 

Novosadska barbika je imala ozbiljan scenski nastup sa devojkama koje su, kao i na današnjim Natašinim koncertima igrale oko nje, ali se u jednom momentu ona izdvojila, kako bi uživo izvela pomenutu scenu. Njenom jahanju mnogi se već godinama smeju, a vrlo moguće i ona sama, pošto je poznata po tome da nema problem da prizna kad ispadne smešna. Bar je u svim tim, pa i najsmešnijim situacijama, lepa.

Foto: Instagram/minakostic_official

 

Pevačica Mina Kostić bila je, reklo bi se, preteča današnjih tverkerki, mada se taj njen pokušaj da zatrese zadnjicom u ritmu pesme „Stranci“ neslavno završio padom na sceni.

Ovaj smešni kadar možete pogledati u videu ispod, od drugog minuta.

Na istom snimku, koji predstavlja kompilaciju najsmešnijih padova poznatih ličnosti, izdvaja se i Ana Bekuta koja se može videti od četvrtog minuta.

Naime, ona je skliznula niz stepenice, dok je pevala pesmu „Bekrija“ i preturila se, ali se tako brzo i vešto podigla da su svi ostali u čudu.

PROČITAJTE JOŠ

„Je li ovo snimila kamera? Jeste. Jao, majko moja. Propala skroz“, nasmejala je Bekuta publiku i svojom opaskom nakon pada.

Nažalost, kamere ne stignu uvek da zabeleže sve smehotresne scene, ali se o njima pripoveda. Tako je poznata priča kako su obožavaoci frontmena grupe „Psihomodo pop“ Davora Gopca pozvali da skoči u fanpit pružajući ruke da ga uhvate, međutim, on je uspeo da ih promaši. Na svu sreću, visina nije bila dovoljno velika da se ozbiljnije povredi, pa se njegov pad prepričava kao anegdota.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.