United Media pokrenula kanal IDJ Kids

Showbiz 28. apr. 202112:07 > 13:08
Podeli:
IDJ Kids
Foto: IDJ

Kompanija United Media danas je pokrenula novi kanal IDJ Kids, namenjen deci od 2 do 5 godina na kojem će mališani imati priliku da prate svoje omiljene crtaće među kojima su Pilići, Slonići, Lola&Mila i Vesela Farma.

Produkcija IDJ Kids već je prepoznata kao lider na tržištu kada je u pitanju proizvodnja sadržaja namenjenih deci. Prateći najnovije svetske trendove već pet godina uspešno razvijaju neke od najpopularnijih crtanih filmova. “Do sada smo sadržaj plasirali na jednom od najposećenijih kanala na YouTube a lansiranjem televizije želeli smo da proširimo našu bazu gledalaca, da ponudimo jedan savremeni televizijski sadržaj prilagođen deci, koji obožavaju i roditelji. Nastavićemo da razvijamo animacije za najmlađe sa istim entuzijazmom kao i do sada”, poručuju iz IDJ-a.

PROČITAJTE JOŠ

Ono što će televiziju IDJ Kids dodatno razlikovati od ostalih dečjih kanala namenjenih najmlađima biće mnogo više muzičkog sadržaja i pesmica kao i to što će ceo program biti sinhronizovan na srpski jezik.

IDJ Kids kanal će biti dostupan gledaocima SBB-a na poziciji 173, Total TV-a, D3 platforme ali i sastavni deo EON Light TV i EON Porodičnog paketa za korisnike van SBB mreže. Takođe, sav sadržaj će biti dostupan i u posebnom katalogu u Video klubu.

U narednom periodu, United Media će kanal IDJ Kids lansirati i u drugim zemljama u kojima posluje: Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Bugarskoj i Grčkoj, sa sadržajem koji je posebno sinhronizovan za te zemlje.

United Media je vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, u svom portfoliu ima 45 televizija od kojih pet sa nacionalnom frekvencijom, više od 15 portala, novine, magazine, radio stanice, digitalnu distribuciju. Posluje u osam zemalja i zapošljava više od 2.800 ljudi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar