Vedrana Rudan Foto:Rino Gropuzzo

Novinarka i književnica Vedrana Rudan izgovorila je sudbonosno "da" tajanstvenom, 16 godina mlađem ljubavnom partneru, a detalje venčanja opisala je u svom blogu.

Pročitajte još:

Iako nije baš bilo sve bajkovito, ona je svesna da se udala za čoveka kojeg voli.

„Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili j*beni antifašisti koji su nosili vence na spomenik palim borcima, a limena muzika svirala je Lenjinov marš“, napisala je između ostalog Vedrana, pa objasnila kako je izgledalo devojačko, ali i momačko veče.

„Nisam vam rekla, bio je na momačkoj večeri. Dečki su mu poklonili striptizetu, vratio se k meni u pet ujutro pijan, jedva sam s njega oderala bele, lanene pantalone. Otkrila sam žutu mrlju tamo gde je bila. Fufa mu je plesala u krilu.Ja sam sa svojim curama bila na djevojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Šta bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla doma pijana s mrljom na haljini? Danas ne bih bila udana žena. Momci su na te sitnice jako osetljiv“.

 I na samom kraju svog izlaganja, ona je ispričala kako je izgledao svečani čin venčanja kada su se jedno drugome zakleli na večnu ljubav.

„Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da „da“. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje devojke su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)