Travis Skot
Travis Skot Foto:Carmen Mandato / Getty images / Profimedia

Reper Travi Skot potpuno se povukao iz javnosti nakon što se tokom njegovog nastupa na festivalu Astroworld u Hjustonu dogodila nesrećna kada je poginulo je najmanje osam osoba.

Pročitajte još:

Društvenim mrežama nedeljama kruže priče kako je Travis odgovoran za jednu od najvećih tragedija na koncertima, a sve do sada reper se nije oglašavao.

Reper je dugoočekivani intervju dao Charlemagneu Tha Godu, a videosnimka na Jutjubu obara rekorde gledanosti. Odmah na početku rekao je kako je on lice festivala i umetnik pa se ne čudi što svi optužuju njega.

„Emocije koje prolazim su pravi vrtlog. Postane veoma teško jer uvek osećam vezu sa svojim obožavateljima, ja sam prošao nešto, oni su prošli nešto, njihovi roditelji takođe, i to zaista boli“, rekao je Skot i dodao kako je danima plakao i razmišljao o nesrećnom događaju.

Iako su neki posetioci komentarisali kako je Travis znao da među publikom ima mrtvih te je besramno nastavio da skače na bini, reper je otkrio kako je tek na press konferenciji saznao da su neki obožavatelji smrtno stradali.

„Čak i tada, nakon koncerta, sam čuo neke stvari, no nisam znao nikakve detalje. Nisam mogao da verujem. Na koncertima se događaju razne stvari, ljudi se onesveste ili slično. Ali nešto ovako, nikada…“, kaže reper.

BONUS VIDEO: Gazda Paja i THC Familija na Balkan Music Festivalu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.