Travis Skot
Travis Skot Foto:Carmen Mandato / Getty images / Profimedia

Reper Travis Skot objavio je da će u potpunosti pokriti troškove pogreba za osam osoba koje su izgubile živote u stampedu tokom njegovog koncerta, piše Today.

Pročitajte još:

On je obavestio javnost će nastaviti da daje podršku porodicama nastradalih, a takođe se udružio s online psihološkim udruženjem BetterHelp kako bi svi koji su prisustvovali tragičnom događaju dobili pomoć koja im je potrebna.

„Ovo je samo jedan od mnogih koraka koje planiram da učinim kako bih pomogao onima koji tuguju da prebrode ovo razdoblje i da se oporave“, napisao je u izjavi.

Takođe je naveo kako otkazuje najavljeni koncert koji je trebao da održai uskoro, a svim svojim obožavateljima obećao je da će vratiti novac za kupljene karte.

Podsetimo, tokom stampeda na koncertu Travisa Skota na festivalu Astroworld u Hjustonu poginulo je najmanje osam osoba, a više njih je povređeno. Do incidenta je došlo kada se publika za vreme nastupa počela da se približava bini. Koncert je nakon toga prekinut.

Inače, mnoge porodice žrtava krivicu svaljuju upravo na repera, a pojedini fanovi su najvaili da će ga tužiti i od njega potraživati novčanu naknadu zbog stresa koji su proživeli tokom stampeda.

BONUS VIDEO: Poslednje veče Exita

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.