Transformacija Milana Marića: Zbog uloge smršao 20 kilograma

Showbiz 20. jun. 202111:04
Podeli:
Milan Marić Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Poznato je da glumci često moraju da se transfromišu zbog uloga koje dobijaju, a takav je slučaj bio i sa mladim glumcem Milanom Marićem, koji je za potrebe uloga drastično promenio broj kilograma, o čemu je svojevremeno govorio za Nova.rs.

Kako je u razgovoru za naš portal ispričao, za ulogu Tome Zdravkovića u istoimenom filmu morao je da smrša dvadeset kilograma, i to nije prvi put da je zbog uloge menjao kilažu.

Kolika je razlika u njegovom izgledu glumac je podelio jednom prilikom na svom Tviteru. Pratioci su ostali šokirani kada su videli slike kada je imao 103 kilograma.

„Gubio sam kilažu postepeno, da bih sačuvao zdravlje. Prvih petnaestak kilograma sam skinuo tokom godinu i nešto dana. Pred leto sam, zbog pripreme za ulogu Tome Zdravkovića, smršao dodatnih 7 kilograma“, ispričao je Marić u decembru za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Veći izazov mi je bilo gojenje za ulogu Dovlatova, koje je podrazumevalo svakodnevne treninge snage i pet do šest obroka dnevno. Takav stil života, posvećen bildovanju mišića, merenju i podizanju telesne mase je baš daleko od mog prirodnog stanja“, rekao je on tom prilikom.

Kaže da se pridržavao zdravije ishrane i da je izbegavao gazirana pića i alkohol.

„Jedem raznovrsno, imam više manjih obroka dnevno, uzdržavam se od testa, gaziranih i zaslađenih napitaka, alkohola i kasnih obroka. Ne dozvoljavam sebi da preteram, već na odstupanje od kilogram-dva od ciljane kilaže, korigujem količine hrane koje unosiim“, rekao je Marić tada za Nova.rs.

Uloga Tome Zdravkovića za njega je bio najveći izazov, kada je reč o transformaciji.

„Mislim da je uloga Tome Zdravkovića moja najveća transformacija do sada. Igram osobu specifičnog držanja tela, izraza lica, gestikulacije. A onda, unutar tog lika, transformišem se kako se i on menjao, jer ga igram u širokom vremenskom rasponu, od njegovog dečaštva do smrti u petoj deceniji života“, rekao je Marić ranije za Nova.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar