Tozovac: Joksimović mi je tražio da napišem pesmu za „Tomu“

Showbiz 29. avg. 202009:00 > 09:02
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Predrag Živković Tozovac iznenadio se telefonskim pozivom mlađeg kolege Željka Joksimovića. Kako portal Nova.rs ekskluzivno saznaje, kantautor je nedavno pozvao legendarnog narodnog pevača i tražio mu pomoć oko teksta za filmsku numeru za film o "Tomi Zdravkoviću".

„Tozovac je poznavao Tomu. Više puta su zaseli u kafani posle koncerata i jako su bilo povezani. S druge strane, Živković je veoma talentovan za pisanje i komponovanje pa je Željko izrazio želju da upravo njegov kolega učestvuje u stvaranju filmske pesme. Njihov razgovor trajao je sat vremena, te su oni za to vreme smislili ceo tekst“, otkriva naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ

Ovim povodom pozvali smo Tozovca i on je potvrdio naša saznanja.

Predrag Živković Tozovac Foto:Screenshot/RTS

„Moram da se pohvalim da me je pre nekoliko dana pozvao moj dragi Željko Joksimović. Priznajem, jako sam se iznenadio. Bio sam šokran. Znam da me taj momak poštuje, ali nis se nadao da će mi se obratiti za pomoć. Kad kažem pomoć, to nije klasična pomoć. Više je to uradio kako bi razmenili profesionalna iskustva i zajedno učestvovali u tom zamišljenom projektu. Malo smo se konsultovali oko teksta numere, a to je potrajalo čitavih sat vremena. Ne bih otkrivao reči i stihove, neka vam to Željko ispriča“, rekao je pevač za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar