Ana Bekuta i Predrag Živković Tozovac Foto:Zoran Lončarević/Screenshot/RTS

"Čuo sam sad da pravi koncert i jako bih voleo da prisustvujem i sednem u prvi red. Poručite joj da ću doći i da me sačeka karta. Želim da je slušam i uživam", rekao je Predrag Živković.

PROČITAJTE JOŠ

Predrag Živković Tozovac mesecima se nikuda ne kreće kako bi se sačuvao od koronavirusa, pa ove godine neće ići na letovanje sa svojom suprugom. On čak neće održati ni tradicionalni koncert u centru „Sava“, koji inače godinama unazad ima u isto vreme, na istom mestu. Ali, to nije razlog da ne podrži svoje kolege koje veoma ceni i poštuje. Tozovac je veliki poštovalac lika i dela Ane Bekute, pa je preko portala Nova.rs imao potrebu da joj poželi sreću za njen solistički koncert koji je zakazan 7. oktobra i zamoli je da mu ostavi jednu kartu.

Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

„Ana je izuzetna pevačica i moja draga kolegnica. Ima bogatu karijeru i volim da slušam i pevam njene pesme. Čuo sam sad da pravi koncert i jako bih voleo da prisustvujem i sednem u prvi red. Poručite joj da ću doći i da me sačeka karta. Želim da je slušam i uživam“, rekao je legendarni pevač i dodao da ne mrda iz kuće zbog pandemije.

„Neću nigde da idem. Kupam se u bazenčiću u stanu. Supruzi i meni nije teško palo to što nećemo ići na more. Jedino gde želim da odem je na koncert Ane Bekute“, završava Predrag Živković.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.